Hej alla läsare!
Nu är jag tillbaka igen, med ett nytt inlägg.
Ska försöka att inte ta sån lång tid på mig att blogga emellanåt!
Men för att det ska bli mera inlägg så är jag positivt inställd till dina önskemål, vad vill du läsa om?
Något tips du vill ha? Något du undrar över? Något du är nyfiken på att veta?
Släng iväg en anonym kommentar, skicka meddelande här på Nouw eller till min mailadress - vickitick95@hotmail.com!
Nu till dagens inlägg som ska handla m vanliga sexproblem, oftast sånt som uppstår när man varit i en relation en längre tid.

1 - Högre sexdrift än sin partner
Det har alltid ansetts att kvinnor har lägre sexdrift än män, vilket verkligen inte är sant. Vill kvinnan inte ha sex kommer tanken "att det är typiskt kvinnor", vill kvinnan där emot ha mera sex än mannen är det lätt att både skuldbelägga sig själv "tänder han inte på mig längre?" eller komma från mannens håll och tro att man är nymfoman. Det kan även låta "typiskt män" om dem vill ha mycket sex samtidigt sm att det kan ses "omanligt" i vissas ögon om mannen inte vill ha så mycket sex.
Men vet du vad!! Alla är vi olika, alla har olika sexdrifter, kvinnor som män! En låg sexdrift kan bero på stress, ångest, trötthet, sjukdom eller medicinering. Eller så har man bara låg sexdrift rent naturligt.
Varesig du har hög eller låg sexdrift, så länge du själv inte känner problem med det så är det inget problem!

Lösningen?
Skuldbelägg varken dig själv eller din partner, kommunicera. Tjata inte om sex för det blir bara ännu värre då och väntan ännu längre.. Sex ska vara lustfyllt och njutbart, annars kan det vara. Som person med den lägre sexdriften kan det kännas jobbigt att inte kunna ge sin partner det den vill, men prata med varandra, möts på halva vägen, intimt mysande eller oralsex kan räcka, bara man känner sig bekväm och att det är något man vill göra så funkar det. Det är inte förens ni kommunicerar om detta som ni kommer få sexlivet att fungera. Tala om för varandra vad ni vill ha och vad ni längtar efter, ge och ta.
Använd annars din fantasi och sexleksaker för att tillfredsställa dig själv medans din partner inte känner ett behov av det intima just då, tjata aldrig, de gör bara allt värre.

2 - Slentriansex
Det här handlar om dem som har sex bara för att man "måste". Det finns inga Måsten med sex!! Sex ska vara skönt, tillfredsställande och njutbart. Man ska inte ligga för att man känner ett tvång i en relation. Skit i statistiken, vill ni bara ha sex varannan vecka, en gång i månaden eller varannan månad så är det upp till er!
Ha bara sex när ni är sugna i så fall, hur roligt är det att ligga om man bara tänker "in, ut, skjut, sprut" klart!
Är det däremot så att ni har sex ofta och mycket men de börjar bli enformigt, ta till rollspel, sexiga underkläder eller mera sexleksaker.

3 - Partnern tillfredsställer dig inte
Detta är inget problem att lösa, här handlar det också om kommunikation!
Våga säga hur du vill ha de, tala om för din partner vad, vart och hur du vill ha det.
Du ska absolut inte kritisera din partner, men vägleda honom/henne till det som du gillar. Ge inte positiv respons på något du inte gillar, stöna inte om de inte är skönt och fejka Aldrig orgasmer.
Våga berätta vad du tänder på, hur du vill ha det i sängen och ge både positiv och negativ respons på de du gillar och ogillar, du gör er båda en tjänst!


Hoppas att detta på något sätt varit till hjälp för er. Det kanske känns igen mycket eller inget alls i ditt liv, men tveka aldrig att våga prata med din partner om hur du vill ha det i eran sexuella relation.
Det är väldigt många som i dagens samhälle tappar bort sig, stressen ta över, men glöm då aldrig att prata med din partner om ditt mående och försök att hitta stunder tillsammans!
Ta hand om varandra, va rädda om varandra och gör Aldrig något du inte vill.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej kära bloggläsare!

Nu var det ett tag sedan igen.
Just nu tänkte jag uppdatera bloggen om småfakta kring orgasmer.
Orgasmer är ju inte bara skönt, utan det är även bra för lite andra saker med.

1. Har du sömnproblem? Perfekt! Då är en orgasm det rätta tillvägagångssättet för din sömn.
När du fått en orgasm så frigörs en rad olika ämnen som gör att kroppen slappnar av, och då kan du lika gärna blunda efteråt och försöka somna. Det funkar visserligen inte på alla då vi är olika individer!

2. Orgasm är självklart inte bara bra för din sömn!
Har du huvudvärk ofta? Ja skyll då inte på den när din partner är sugen, istället så går du all in!
En g-punktsorgasm kan lätta upp eller få huvudvärken att försvinna.
På en kvinnor är de bevisat att en g-punktsorgasm höjer smärttröskeln med hela 107%!
Så till nästa gång vet du avd du ska göra när huvudvärken kickar igång!

3. Något som är bevisat men som låter helt otroligt är att en orgasm ersätter ditt dagliga behov av frukt och grönt! Ja så istället för det där äpplet kan du väl ställa till med en orgasm istället?

4. Oxytocin, ett ämne som utsöndras vid en orgasm. Lindrar stress och en rad andra saker. Det får även dig att känna dig "nära" din partner efter sex. Självklart utsöndras det av både män och kvinnor. Så det berömda "efter-sexet-mys" existerar faktiskt i form av ett hormon!

Sådär, de var lite småfakta om orgasmer!
Har du något annat intressant ämne du vill att jag ska ta upp med läsarna eller något du själv vill veta mera om så skriv till mig bara! 😊
Nås här i kommentarer eller på mailen, vickitick95@hotmail.com!

Ha det så gott, tills vi hörs igen!
//Victoria

Likes

Comments

Hej!

Ja, det här med otrohet..
I min värld känns det som att det blir allt vanligare. Men vart går gränsen för otrohet? Varför är man otrogen?
Kan man komma över att ens partner var otrogen, eller är man trasig för livet?
Aa några vanliga frågor kring detta ämne. Det finns en rad olika anledningar till att man är otrogen och jag kommer ta upp några av dessa!

Problemotrohet: detta kan uppstå när en partner en längre tid har tyckt att förhållandet är problematiskt eller känt sig missnöjd med det.
Otroheten är då en medeveten sak, som man vill att ens partner ska uppmärksamma, så man kan diskutera problemen man har, och alternativt lösa dem. Detta är liknande en upprorisk följd av problem i förhållandet.

Göra-slut-otrohet: Detta är ett sätt att lämna ett föhållande, istället för att vara stark och konfrontera sin partner så är man istället otrogen för att hitta en annan väg ut. Man är otrogen i hopp om att bli påkommen nästintill för atr slippa ur den relationen man lever i, istället för att prata med sin partner om att man inte längre känner & tycker samma saker som man tidigare gjort.

Adreanlinotrohet: det handlar inte om att man vill lämna sitt förhållande, utan mera att få adrenalinet pumpa.
Spänningen som uppstår när man är otrogen och pröva något nytt kan vara oemotståndligt för vissa och för andra är det inte bara otroheten utan även jakten på en sexuell partner som är spännande.

Sex-frustreringsotrohet: När en av personerna i relationen är sexuellt frustrerad och söker sig utanför relationen för att få tillfredställa sina sexuella behov. Partnern kanske inte vill göra slut, men känner att hon/han vill få sina sexuella behov tillfredställda. Kanske något partnern saknar i förhållandet, sexuellt.

Bäverotrohet: detta handlar om när en av personerna är rädd för att binda sig.
Det som gör en rädd är allt man får och inte kan göra, man gör en huvudingång men nio reservutgångar.
Strategin är att alltid se till att ha en annan utväg. Man är rädd för att fastna i livet och därför skaffar man sig reservutgångar.

Vad anser du om otrohet? Om man har någon utav dessa olika anledningar att skylla på, är det okej då?

//Victoria 🌸

Likes

Comments

Hej på dig!

Jag tänkte ha liten frågestund.
Du kan antingen kommentera detta inlägg med din fråga helt anonymt eller skicka mail till vickitick95@hotmail.com!
Jag kommer inte namnge varken dig eller din mail utan du får vara helt anonym om du vill det! 😊

Du kan ställa vilken fråga du vill, sedan sammanställer jag frågorna och gör ett nytt inlägg! På onsdagskvällen kommer detta inlägg att göras, så skicka din fråga innan dess i kommentar eller i mail till mig, kan vara en eller flera frågor! 😊
Så fråga på om det är något du vill ha svar på, något du undrar eller funderar över!

Kramisar

Likes

Comments

Hejsan!

Ja det blir ofta så när man är i en relation, man kanske har varit tillsammans länge och sexlivet är inte lika intressant och roligt som det tidigare var.
Men jag ska ge dig några tips på hur du kan lyckas att få ditt sexliv mera roligt och intressant!

1. Bestäm er för något nytt.
Varje vecka så bestämmer ni er för att pröva något nytt. En ny sexställning, smeta in varandra i något ätbart eller varför inte testa att ha sex på en ny plats? Det viktiga är iallafall att ni prövar något nytt, behöver heller inte vara varje vecka det är nått nytt, men gärna någon gång ibland. Desto mera ni kommer att testa desto mera kommer ni senare att våga!

2. Lista med 10 saker
Gör varsin lista med 10 olika saker som du tänder allra mest på. Byt listor med varandra, gå igenom dem, ta till er vad eran partner skrivit och börja pröva det som finns på listan. Det som man en gång kanske alltid gjort inte är det som upphetsar din partner allra mest. Ni kan lära er något nytt om eran partner och din partners sexuella lust.

3. Köp en sexleksak
Har ni aldrig prövat en sexleksak tillsammans? Då rekommenderar jag verkligen det. Det behöver absolut inte vara en dildo eller geishakulor. Börja med någon liten vibrator, penisring eller kanske ett bra glidmedel för bättre känsla.
Har ni redan sexleksaker? Köp flera, mera och olika! Testa handbojor, piskor eller kanske en ögonbindel? Testa er fram till mera!

4. Skaffa barnvakt
Har ni barn? Inga problem, låt någon ta dem för en kväll. Så ägnar ni hela kvällen åt varandra, mysig middag, massage, sexiga underkläder och hett sex! Utforska mera, använd listan med 10 saker, köp hem en sexleksak till denna planerade kväll, gör kvällen till eran, om er och för er!!

5. En skön välbehövlig dusch
Duscha tillsammans, spelar roll om ni varit tillsammans i 30 år, 6 år eller 3 månader? Duscha tillsammans är så mysigt, det tänder en lite att duscha med sin partner.
För att förhöja upplevelsen, ta med en vattentät vibrator, penisring eller kanske ett glidmedel.
Använd fantasin, ta en välbehövligt lustfylld dusch med din partner!

5 tips till ert förhållande, testa och prova er fram vad som passar er, använd fantasin och hitta på nya spännande saker med varandra! Det finns ett dussintals saker man kan göra för att få sexlivet lite hett igen!
Vi hörs igen, pröva något utav detta och skriv gärna en kommentar på det ni prövat och hur det gick eller skicka ett mail till vickitick95@hotmail.com och tala om det för mig. Du kan absolut vara anonym om det känns bättre så! För flera tips, maila mig bara! ❤

Likes

Comments

Hej!

Nu är det bara 13 dagar kvar till julafton.
Vad passar bättre än en liten sexig julklapp? 😍
Sexleksak för honom, henne eller parleksaker.
Här kommer några julklappstips iallafall, klickar du produkten kommer du in på Vuxen.se´s hemsida.
Beställer du innan den 19de, så kommer klappen hem till dig innan jul!


För henne

1. En vattentät dildo med vibration. Kostar 299:-
2. En julklappslåda med en massa skoj, Handbojor, röd vibrator, vibrerande ägg, vibrerande penisring, massageljus, glidmedels prov och rosenblad.Kostar 379:-
3. En vibrerande diamant med sju program och tre olika hastigheter. Denna är också vattentät. Kostar 499:-

För honom

1. En vattentät prostatastimulerare. För dem killar som vill upptäcka nya sköna stunder. Vattentät, kostar 1399:-
2. Fleshlight, Jenna Haze. Finns både vaginalt, analt och oralt gjorda. Bara att välja och vraka, finns i modeller från olika personer. Denna kostar nu 599:-
3. Sex in can, nytt och häftigt. En minivagina med superskin material, kostar 499:-

Till Par

1. Kama Sutrabok, förhöj sexupplevelserna med nya ställningar och tilltagningar. Kostar 169:-
2. A taste of JO, innehåller ett ljus, massageolja, glidmedel osv. Kostar 319:-
3. Toy kit, 10-delars kit innehåller: 1 uppsättning handbojor, 1 penis sleeve, 1 vibrerande ägg, 1 vibrator, 1 analplugg, 1 uppsättning bröstvårtsklämmor, 1 uppsättning kärlekskulor, 1 penisring, 1 ögonmask, 1 fjäder kittlare. Kostar 499:-

​Så gå in och beställ något till din partner för honom eller henne att använda. Eller något till er tillsammans eller varför inte en julklapp till dig själv?

Ha så roligt med att beställa 😘

Likes

Comments

Hejsan!

Första gången på länge som jag bloggar från en dator.
Så nu tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg.
Detta inlägget kommer att handla om erogena zoner på kroppen!

Enligt den medicinska ordboken så är en erogen zon "del av kroppen som väcker sexuella känslor vid beröring eller stimulans." Det finns tre olika slags zoner/områden, dessa är primära/sekundära zoner och potentiella områden.

Primära zoner är dem organ som utlöser en orgasm när dem stimulerats.

Hos kvinnor är denna zon klitoris, orgasmen uppnås när klitoris stimuleras, alla är vi olika och gillar olika, så hur klitoris berörs och hur det känns bäst är olika för alla. Men man kan även nå orgasm när man har samlag, för klitoris är långt och den berörs via G-punkten i slidan också.

Hos män är denna zon penis, framförallt ollonet. Ollonet är också känslig för beröring, och orgasm uppnås vid samlag eller onani. Vissa män behöver inte ens beröras på ollonet för att få en orgasm, det kan vissa uppnå på andra sätt också.

Sekundära zoner är zoner som inte alltid behövs beröras för att få en orgasm. Men upphetsningen och stimulansen kan ändå finnas vid dessa zoner.

Hos kvinnor är dessa områden bröstvårtorna, blygdområdet som inre och yttre blygdläpparna, ingången till slidan, anus och skinkorna.

Hos män är dessa områden insidan av låren, hela penis och områden kring anus.

Potentiella områden är ställena på resten av kroppen som alla upplever olika. Du kan ha dem över hela kroppen, det är olika från person till person vart det sitter och intensiteten till att öka sexlusten. Detta kan till exempel vara öronsnibbarna, halsen eller fötterna!

Dessa områden är bäst för att bli sexuellt upphetsad, som att få en erektion eller att få slidan att bli våt. Dessa områden har alltså en mera erotisk upplevelsekänsla än att utlösa en orgasm.

Allt detta ger inte alltid njutning, det beror på i vilken sinnesstämning kroppen är i. Är man glad och avslappnad kan man till och med upptäcka nya områden på kroppen som gör en upphetsad och allt kan kännas 1000 gånger skönare än vad det tidigare gjort. Men är man orolig eller inte känner sig helt bekväm så kan kroppen bli defensiv och det kan kännas obehagligt eller till och med göra ont på ställen där det vanligtvis känns så skönt.

Efter en orgasm har utlösts eller man har haft ett hett förspel eller hett sex så är det viktigt att låta kroppen vila upp sig, för även här kan det vara så att beröring kan göra ont eller kännas som ett obehag när man har blivit stimulerad en längre stund. I detta fall är särskilt ollonet, klitoris och för både män och kvinnor bröstvårtorna sådana ställen man ska ta det lite försiktigt med efter ens heta stund, detta för att dem erogena zonerna är överkänsliga.

Så i ert förspel så kan det vara härligt och mysigt att utforska varandras kroppar och försöka att hitta några erogena zoner att jobba med för en bättre känsla under sexet. Eller helt enkelt bara utforska varandras kroppar, röra, slicka och kyssa dessa ställen, bara det kan vara tillräckligt, man behöver inte alltid tillta penetration för att något ska vara skönt.

Så testa er fram på kroppen och se vad du kommer fram till! Lycka till, och ha en underbart skön upplevelse!

Puss & Kram 😍


Likes

Comments

Goddag alla människor!

Här är jag nu igen för att starta och komma igång klokt med detta!
Har nu börjat få ordning på saker i mitt liv, så nu ska vi reda upp detta med och se till att bloggen kommer igång igen!

Så ni som har något problem ni vill ha hjälp med, eller nått ni vill veta mera om eller nått ni bara tycker är intressant som ni skulle vilja läsa, hör då av er här på bloggen. Skriv en kommentar (går att vara anonym) eller skicka ett mail till vickitick95@hotmail.com, vill du att jag delar ditt problem för att se om flera lider av samma problem så kan jag delge det här på bloggen eller bara rent av svara dig helt och rent utan någons vetskap på mailen!

Så hoppas det strömmar in ideér om vad jag kan skriva om eller något annar skoj.
Jag bloggar igen när något bra kommer fram!

Kramis så länge 💕

Likes

Comments

Godkväll alla!

Ja alla hjärtans dag närmar sig nu! Den 14 februari är det dax!

Alla kanske inte har en partner att dela alla hjärtans dag med.
Men i år infaller det på en lördag, varför inte ta med dina vänner på en härlig utekväll?
Eller varför inte fråga den där tjejen/killen som du har pratat lite med om en dejt?
Självklart ska man ha en rolig och mysig kväll! Så slå till lite och gör det till din dag & kväll!

Till dig som har en partner då?

Ja det är alltid prat om presenter och det ena med det andra.
Det finns mycket man kan göra och det gäller bara att vara påhittig!

Varför inte köra en mysig hemmakväll, med hemlagad trerätters, hyrfilm och bara massa mys?
Eller gå ut och ät, gå på bio och se när 50 Shades of grey har premiär!
Men så kan man slå till stort också, ta in en natt på hotell! Många hotell har alla hjärtans dag erbjudanden!

Och ska man mysa till det lite extra, varför inte beställa hem något sexigt?
Något nytt i underklädesväg? Eller köp någon parprodukt? Jag rekommenderar i så fall Vuxen.se !

Man kan köpa mycket kul, för varför måste det alltid vara den där jävla chokladen och ett smycke?
Varför kan det inte vara något sexigt i underklädesväg? En fingervibrator eller varför inte en dildo?
Det finns så mycket man kan hitta på!

Varför inte ta ett romantiskt bad tillsammans i badkaret med ett glas vin och chokladdoppade jordgubbar?
Tänk lite utanför ramen, inget är fel, det handlar bara om att tänka med hjärtat och göra det helhjärtat!

Hoppas att jag satt igång din hjärna lite nu, fundera på något kul och genomför det!

Puss & Kram 💓


Likes

Comments

Godkväll!

Jag har haft några som jag både pratat med och mailat med, gällande erektion.
Det visar sig att det är ett par killar som har problem med detta.
Därför rekommenderar jag en sak till er nu, Potensringen.
Ett hjälpmedel som finns att använda, och ett tips av alla för en hållbar erektion!

Potensringen är gjord för att minska blodflödet Från penis, på detta vis så stärks erektionen.
Men det finns även många män som använder en penisring fastän dem inte har några potensproblem.
Detta för att penisringen gör penis grövre, hårdare och lite längre.

När man ska till att använda ringen är det vanligaste att man trär på den ända ner till roten, men vissa män föredrar att ha den en liten bit upp på skaftet. Vanligtvis för män så trär man på penisringen när man har en total erektion.
Men är det just problemet att få erektion så får man börja med en vacuumpump först innan man trär på ringen.

Ringen kan användas upp till 30 minuter utan problem, men är du nybörjare med detta så är det bäst att du börjar använda denna i först 5 - 10 min och sedan utöka det när du använt den några gånger. Utlösningen kan även kännas annorlunda när man använder denna ring, sedan kan det bli som så att en del av satsen inte kommer ut förens du lossat på ringen.

Det finns både justerbara ringa och icke justerbara. En ställbar ring är det bästa, för då kan du ställa den så hårt som den behövs. Men är det så att du skulle använda en ring i töjbart jellymaterial så är omkretsen på penis beroende, för hur hårt ringen kommer att sitta. Materialen ringen kan vara gjord i är jellymaterial, silikon och gummi.

Ett extra tips, har du svårt att få en erektion, ligg då inte ner, pga tyngdlagen kommer det att bli svårare att få penis blodfylld.

Så hoppas att detta gav dig någon information och ett tips!
Har du några frågor eller nått du vill veta, kommentera detta inlägg, det går att vara anonym!
Eller maila mig på - vickitick95@hotmail.com

Puss & Kram 💓


​På vuxen.se så finns det kondomer med potensring i roten!

Likes

Comments