​för mig det verkar vara din melodi. 

Jag har inte det bästa liv man kan ha för det finns så mycket som saknas för det skulle vara fulländad som du killen med stort K. Du finns ju där ute och inte tror du ett ord på det jag säger. Fast jag skulle nog inte göra det om jag var i dina skor heller. Ord är ju inget att hänga upp sig på då ord och handling inte visat detsamma. Jag har sagt dig en sak men sedan inte vågat visa dig det i handling. Jag önskar varje dag jag kunde dra tillbaka klockan till den där dagen i maj som vi träffades att jag hade vågat tala om för sigvad jag kände för dig. 

Sen önskar jag ju såklart du själv kunde vara ärlig för du kan inte själv stå för dina handlingar. Hur kan SU förneka dina känslor som du visade mig eller var jag bara en lek för dig? 

Inom en snar framtid kommer jag att tala om vem du är men kommer ta det nät tiden är mogen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är killen som gör mig lyckligast i världen även om han själv inte förstår det!

Likes

Comments

​var tar tiden vägen? När ska jag få dig ur mitt huvud?  När ska du inte längre betyda så mycket för mig?

Jag har inte varken sett eller träffat dig på ett år ändå finns du i mina tankar dag som natt. För en vecka sedan såg jag dina vänner spela i min hemstad det var både kul men samtidigt jobbigt att bli påmind om dig för jag vet att sannolikheten att träffa dig igen är ganska liten.


Jag minns så väl än idag när jag fick upp ögonen för dig vad jag gjorde och var jag befann mig. 

Alla tror du är en lek för mig bara för att du är lite av en kändis. I mina ögon ät du som vilken annan kille som helst varför skulle du vara annorlunda bara för att du är c-kändis. 


Jag lever vidare i mitt sen länge döda förhållande för mina barns skull och ekonomin såklart. Det är jobbigt att veta att jag troligen skulle må 1000 ggr bättre att bo själv med barnen men när ekonomin säger stopp för det hur ska man då gå till väga?


Vill så gärna berätta för hela världen vem du är men  det får dröja ett tag till innan jag avslöjar idientiteten på killen som tagit mitt hjärta med storm och alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. 


Likes

Comments

Hej du där ute!

Jag vet inte vad du gör om dagarna om du någonsin funderar på mig överhuvudtaget. Eller det gör du säkert för oavsett om vi vill så har ju du sett till att vi kommer att träffas under mindre roliga omständigheter senare i höst.

Själv funderar jag ofta på hur saker sett ut om jag vågat ta det där steget som jag var så rädd för. Att jag vågat visa sig hur mycket du betydde för mig och hur mycket jag tyckte om dig då kanske saker sätt annorlunda ut idag, kanske hade vi varit ett par eller inte men då hade jag ändå gjort allt jag kunnat. Istället var jag feg och gömde mig i mitt skal vilket jag såklart fått sota för så här ett år efter när jag fortfarande tänket på dig dagligen.

Jag lever fortfarande kvar i det dåliga förhållande jag hade när jag blev kär i dig, mycket på grund av barnen och ekonomin. Det är hemskt att behöva leva i ett förhållande där man känner att vi för länge sedan växt ifrån varandra då den andra parten fortfarande inte förstått vad ansvar för barn betyder trots vi varit föräldrar i snart 8 år. För killen är det jobbet som är prio 1 och barnen de kan man ta när man orkar. För att jobba det är jobbigt, klart det är men för den delen betyder det inte att ens barn inte existerar.

Dagen man blir förälder kommer man vara det för resten av sitt liv och de första 18-20 åren blir det 24/7 365 dagar om året då spelar det ingen roll hur trött man än är barnen finns där och behöver mig som förälder.

Nej vad jag längtar att komma härifrån att du bara ville tro på det jag säger men jag förstår ju att jag sårat dig så pass att du aldrig kommer att lita på mig och mina ord. För det är ju orden som gjort att du inte litar på mig och varför skulle du? Det är ju faktiskt handlingen som betyder mer än det sagda ordet. Även om jag skrev att jag gillade dig så visade jag ju motsatsen så varför skulle du tro mig idag?

Likes

Comments

Hur mycket kan en person  verkligen betyda för en anna​n människa. Jag har inte sett dig på ett år men ändå finns du i mina tankar nästan hela min vakna tid. Jag önskar så jag kunde skriva ut ven du är men tror att det skulle bli för mycket snack om jag skrev det.

Tänk om jag bara vågade stå för mina känslor men det finns lite andra personer inblandade oxå därför det är svårt. 

Ett år har gått utan att jag sett dig ändå finns du där i mitt hjärta och det gör så ont i mig att veta att det kanske fanns en chans då men att det idag aldrig skulle hända något mellan oss. En dag ska jag nog våga läggs ut en bild sen får folk säga vad de de vill, för mig är han killen som har allt. Jag struntar helt i att han är lite av en hhalvkändis. Han är ju ändå inget annat än en vanlig person med ett intresse att spela musik.

Jag har inte valt att bli kär i honom utan en dag upptäckte jag honom bara.  När jag skulle se honom spela första gången var det som att jag skulle gå på min första dejt så nervös var jag för att se honom. Han hade ju ingen aning om mitt intresse då vid det tillfället. 

Likes

Comments

hej du där ute någonstans!

Jag valde inte att bli kär i dig, trodde aldrig du skulle betyda så mycket för mig. Där och då förstod jag inte vad du betydde för mig jag trodde du var en sommarflirt som skulle gå över.

Jag var ju där i en annan relation med mina barns far. Hur kunde jag bli kär i dig? Det fanns inte på min karta. Ändå hade du funnits i mitt hjärta i ett helt år. Jag såg dig på en bild på Internet. Där var han killen jag drömt om i hela mitt liv.

Den finaste killen som jag bara vill skrika ut ditt namn till hela världen.

Jag vet att vi hade något även om du förnekar det till dina vänner och jag vet att jag lurade dig. Förstår att du vill hämnas på mig men varför? 

Det gör ont i mig varje dag att veta att om jag gjort annorlunda hade det kanske det varit vi idag!

Likes

Comments

Tänk om du visste hur intresserad jag verkligen är av dig att allt jag sagt dig är sant. Tänk om jag kunde tala om för hela världen hur mycket du betyder för mig. Men hur ska jag göra det när du inte tror ett ord jag säger oxh du inte ens kan prata med mig.

Du tror jag försöker förstöra ditt liv men varför? Jag blev kär i dig inget jag valt själv tro mig. Hade det varit enkelt hade vi troligen varit ett par idag. Men jag min dumma nöt vågade inte stå för mina känslor.

Jag har en familj och visst älskar jag min sambo men jag är inte kär i honom jag vill ha DIG! Fast hur ska du tro på det när jag är feg att inte våga lämna det jag har för att våga ge oss en chans.

Fast hur ska jag göra det? Du bor ju inte här i min närhet, du är en person som inte spelar i min liga så varför skulle det bli vi?

Jo för att det i somras fanns något där mellan oss som jag inte vågade tro på!

Likes

Comments