Header

Hejsan bloggen!
Idag är jag också hemma från skolan så jag tänkte att vi skulle kunna göra en ootd för en sjukdag.

XOXO Anna😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja tja!
Oj så jag vet att det har varit ett tag sen jag senast bloggade och varje gång jag inte bloggar på ett tag skyller jag på något annat, men sanningen är att jag inte har jätte mycket motivation. Jag kan inte fatta att nästa vecka på tisdag ska jag operera min tå (pga nageltrång) och samma vecka på fredag ska jag och några andra åka till Arlanda och hämta spaniorerna som ska bo hos oss i en vecka. Så jag har äntligen tagit hem nouw.com appen och detta är första gången jag är inloggad på min mobil och ja jag vet inte riktigt hur jag tycker om appen eftersom jag nyss laddade ner den och har därför inte lärt mig den helt än.
Just nu är jag i alla fall sjuk vilket suger det började äntligen gå ganska bra på simträningen och så måste jag såklart bli sjuk... Hoppas nu har haft en bättre dag än jag har❤
XOXO Anna😘

Likes

Comments

Hejsan bloggläsare!

Idag var världens tråkigast dag.. Det började med att försov mig och därmed missade morgonträningen vilket inte var vad jag behövde. Sen skulle vi titta på nån tråkig teater i skolan.. och sist efter tyskan kunde jag inte hitta mina nycklar så jag fick vänta tills fyra för att få mina reserv nycklar..

Ialla fall igår fick jag veta att den 9 februari kommer min opperation att ske. Jag är exallterad att få bort det men även nervös eftersom det kommer vara min första opperation.

Igår var jag och en kompis och handlade och jag köpte en tröja från Gina Tricot som jag tycker är så snygg. Om ni vill köpa den heter den Elma topp och kostar 199kr.

Sry för dålig uppdatering har haft väldigt mycket läxor och prov.

XOXO Anna💗

Likes

Comments

​Okej, så imorgon börjar skolan och jag är inte glad över det. Jag menar vem tycker faktiskt att alla dagar de någonsin har gått i skolan har varit roliga. 

 Jag och Emma kom på världens bästa ide att måndag och tisdag går man i skolan som vanligt för att ha något socialliv och sen resten av veckodagarna har man ett program på datorn som man kan starta när man vill så man kan alltså sova till kl 4 på eftermiddagen om man har lust, man kan även pausa om man måste hämta något att äta eller gå på toa eller vad som helst. Det enda lärarna behöver göra är att spela in en lektion som om de undervisade klassen som var där. Varje program skulle vara lika lång som en vanlig dag och man skulle kunna ha ett schema så man vet vilken lektion man skulle trycka på.

Just nu ligger jag i min soffa och chillar lite sen ska jag gå och lägga mig så vi ses kanske snart

XOXO Anna❤

Likes

Comments

​Hej bloggen!

Så jag är sjuk och det suger för det känns som det äntligen har blivit riktig vinter. Vi har lite snö och mellan -18 till -24 så man kan säga att när jag går ut med hundarna fryser man röven av sig.. Jag har inte så mycket att skriva om eftersom jag har allvarligt inte gjort nånting på flera dagar. Idag skulle jag gärna viljat varit och simmat eftersom det var vallfritt pass och en kompis som bor i Stockholm var på beök.

XOXO Anna❤

Likes

Comments

​Så jag vet att jag inte har skrivit inlägg på nästan 1,5 år, men det var för att jag kände att eftersom ingen läste var det onödigt. Nu tänker jag annorlunda. Jag vill göra det här för mig själv som en dagbok att kolla tillbaks på om några år, så det spelar ingen roll om ingen läser. Det finns så mycket jag gärna vill ändra tex själva sättet jag skriver på vilket betyder mindre bilder och mer att det faktisk är jag som skriver om mitt liv. Sen vill jag oxå att min header och alla gamla saker ändras, jag försökte fixa det själv, men det gick inte så bra..  Jag tänkte att det här inlägget kunde jag ge er som fortfarande läser en uppdatering. Så sist jag skrev hade jag nyss börjat på min nya skola i 7:an, vi hade nyss skaffat en häst och allt var väldigt nytt och spännadnde. Jag var väldigt utanför i 7:an och är fortfarande, nu är det dock bättre eftersom mina allra bästa vänner har bytt till min skola. Nu ska jag börja andra terminen i 8:an  och jag är ganska nervös, jag måste höja mina betyg i nästan alla ämnnerna för att komma in på något bra gymnasium sen efter 9:an. 

Nu har vi 2 hästar (Caddie och Myggan) och 2 hundar (Bubblan och Spriran). Mamma är så inne på att jag ska bli som hon att allt jag vill är att vara ute i stallet hela dagen, hon vägrar inse att jag inte tycker hästarna är lika spännande

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag inte bloggat på flera månader, men tänkte starta upp bloggen igen👍

Idag är jag sjuk och är hemma från skolan. Här kommer lite bilder från idag och igår💗

Snyggt Anna😂
Ja man kan ju säga att jag lekte lite!👉😂👈

Kram Anna❤ 😘

Likes

Comments

Hej, hej!😜

Jag har funderat ett tag på om jag ska sluta blogga så jag tänker fråga er. Skriv "ja" om nitycker att jag ska sluta eller skriv "nej om ni tycker att jag ska fortsätta. Om det inte kommer några komentarer på en vecka får vi se hur jag gör. Kommer informera er om mitt beslut. Ja,ja slut på det tråkiga igår var jag på cozmoz, och ja hur ska man säga det här det var en bra kväll!😍

Puss Anna❤😘

Likes

Comments

Hejsan!:D
Igår var jag,mamma,Lukas och min kusin Tilde till Aqua Nova. När vi kom hem sprang vi direkt till bananparken. Plötsligt överraskade Emma (min typ bästa) och Ellen (hennes lillasyster) och Tilde och Ellen blev ganska fort bra vänner. Så när det var dags för oss att gå hem och fika föreslog jag att de kunde följa med så de gjorde det. När de sen fick lov att gå hem åkte vi till min mormor och morfar. Eftersom jag och Lukas skulle sova där. Sen hade vi lite myss och nu sitter jag här.

Puss Anna <3>

Likes

Comments

Hello!

Jag kom nyss hem efter att varit ute och shoppat lite med gissa vem.........................................................................................................................

....................................................................................................................................................................................................................................................jo min pappa, men bara för att jag inte har pengar😓 här kommer vad jag/han köpte åt mig:


Pus Anna❤😘

Likes

Comments