Sitter & utvärderar min vecka, blir glad men samtidigt lite stressad över hur kommande 2 månader kommer att se ut jobbmässigt! Känner att jag måste strukturera upp mig själv mer så att jag får bra resultat och inte kör slut på mig själv. Viktigt att kroppen & huvudet framförallt hänger med i alla nya svängar, gör jag detta rätt kommer det att bli helt magiskt bra!

Älskar mitt jobb med alla nya kontakter o möten med både nya & gamla kontakter :-)

Den möjlighet att kunna förändra, förnya & förlänga företagares business är otroligt kul & spännande och jag ser med spänning fram emot hur det kommer att växa ytterligare. Möjligheterna är oändliga då vi har hela världen som arbetsfält :-)

Nu till nåt helt annat :-) I slutet av förra året så deltog jag i en tävling (att vinna en utbildning) på Facebook och vann :-) superkul så nu skall jag gå en floristutbildning och det känns superkul & jag är otroligt förväntansfull. Har alltid älskat blommor, binda buketter samt göra olika typer av blomstergrupper. Kommer att lägga upp massor med bilder så ni kan följa min utveckling. Kan ju även komma väl till pass när jag hjälper min väninna Camilla som äger Blommor & Trend här i Helsingborg. Fram tills nu när jag har hjälpt till i butiken har det varit på amatörnivå och jag har lyckats hyffsat bra genom att improvisera och våga lite extra. Så håll utkik för efter den 12 februari så kommer lite bilder allteftersom utbildningen fortgår.

Imorgon är det fredag och jag har en del möten inbokade sen drar jag till Höganäs och spenderar kvällen där ihop med min sambo och lite andra trevliga människor :-)

Lördagen kommer att innefatta ett stort event där jag skall prata om just företagsbiten och en del mycket framgångsrika företagare :-) Lite nervös och prata inför ca 250 personer men det kommer säkert gå bra.

Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll & vi hörs & ses snart igen

" Vad Vore Jag Utan Dina Andetag "

Lillan XXXXDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen fått rensat ut och styrt upp lite i min garderob, galet så mycket kläder jag ej använt på länge men inte velat sortera bort. Gjorde som sagt slag i saken igår och hoppsan vad det blev bättre plats i garderoben :-) Två IKEA kassar som jag åkte bort och skänkte till lokal insamlare.

Känner att jag ska gå igenom lite allteftersom här hemma och verkligen sortera ut, känner att jag vill göra om helt och få en ny touch på lägenheten. Framförallt nu eftersom vi har bestämt att vi skall bo kvar ett par år till. Ny soffa, göra ett litet hemmakontor mm, ska bli kul o få lite bättre struktur på vårt hem. Kommer att bli lättare att jobba hemifrån om vi får i ordning ett litet kontor, just nu har jag mina papper överallt känns det som.

Lite kaffe & Vinterstudion nu

Vi hörs senare

" Vad vore jag utan dina andetag "

Lillan

Likes

Comments

Grå, disig och småtrist fredag där jag har spenderat dagen med att göra upp ny planering inför kommande vecka, flertalet besök till Malmö med omnejd.

Många nya spännande möten inbokade och det känns som om 2018 kan bli ett mycket bra år för de företag som jag kommer att ha ett samarbete med, otroligt kul & lovande.

Kommer att uppdatera här allteftersom det händer nya saker.

Just nu letar jag efter samarbete ihop med små eller medelstora företag inom alla typer av branscher, har ni tips hör gärna av er.Likes

Comments