Varför är vi så många ensamna människor i detta land? Vad beror det på?
Jag är ju inte ensam när det gäller familj, jag har lyckan i att ha barnen, men jag är ensam i att inte ha någon som älskar mig som kvinna / partner och vi är många i samma situation. Är det kalla vädret som gör oss kallare som individer? El är inställningen i att jag har det bättre själv? I många fall är det så att man faktiskt har det bättre själv en med personen som man delat livet med. Men glöm inte bort att vi alla behöver kärlek i vårt liv, det gör, oss gott på många sätt. Det fyller oss med positiv energi och ger oss hopp i vår vardag det kan också ändra oss som människor till det bättre. Så ut med er flörta! Våga visa känslor för varandra och framför allt ge dig själv tillåtelse att släppa loss.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En fjäril besökte oss här hemma i söndags, fjärilar är ett tecken på pånyttfödelse, något positivt kommer att hända. Vi tolkar tecken på många olika sätt men för mig var det ett tecken på att jag ska våga ta nya steg i en ny riktning i mitt liv.
Just nu försöker jag lära mig att tolka drömmar, Gud vad svårt det är...
Däremot går det framåt med mina övningar i att lära mig tyda mina intuitionen.
Jag känner mig väldigt andlig just nu, är inne i en känslosam period i mitt liv och pendlar mellan glädje och sorg men förhoppningsvis lär jag mig mer och mer om att både tyda och tolka tecken och intuitionen mer.
Måndag morgon outfit fick mig att känna mig kvinnlig och fin, klä upp dig en helt vanlig tråkigt dag det hjälper humöret :)
Här: svart topp www.hm.com och skjol från www.laredout.comLikes

Comments

Var förbi systemet idag och tjejen i kassan frågade om Legitimation, jag smilade och sa :åh tack för att du frågar vad jag blir jag fyller nämligen 42 år snart. Tjejen börjar högt tydligt att skratta och säger, men shit vad är din hemlighet. Då svarar jag inga krämer utan det handlar om inställning om jag känner mig ung då ser jag ung ut. Att alltid se det positiva med livet. Jag om någon vet hur svårt det kan vara, men jag tror starkt på människans förmåga att läka inombords om man är positivt och glad.
BTW jätte gott vin, fruktig, lätt och billigt.


Likes

Comments

Idag läste jag en löpsedel om att Agneta Sjödin har en yngre pojkvän, oavsett om det stämmer el inte så är inte det som är det viktiga här. Mina tankar är kring varför anses det så '' fel '' när en äldre kvinna är tillsammans med en yngre man? Och när en äldre man har en yngre kvinna är det ingen som höjer på ögonbrynen. Väldigt konstigt tycker jag! Jag tar mig själv som exempel, jag var tillsammans med en 13 år yngre man och oj oj oj vad jag fick höra en massa kritik. Men jag är en människa som styrs av känslor, för mig var han mitt livs kärlek. Det står jag för fast vi idag gått skilda vägar, kanske vare på grund av andras inflytande el annat, bara gud vet som jag brukar säga. Oavsett vad som händer med relationer mellan människor så finns det aldrig garantier, och då har det inget med åldersskillnad att göra utan mer pågrund av andra orsakar. Se på Jlo, Madonna och fler andra starka fantastiska kvinnor alla har yngre killar. Precis som när man älskar någon med samma kön, så är det människor vi blir kära i inte deras ålder, stamtavla, inkomst karriär..... El?? Kanske för vissa är det så, men för oss andra unga positiva härliga själar säger jag fortsätt att bli kär i vem du vill.

Likes

Comments

Loppis och second hand , är ju det roligaste som finns ! och passar min ekonomi perfekt då allt är så mycket billigare. Min lön ska räcka till mig och barnen och då måste man planera och göra smarta inköp. Även vad gäller mat och hushåll , mat storhandlar jag på Willys och hushållmaskiner mm köper jag begagnat.
Här ser ni ett par skor jag hittade för 60 kr :) och en kläning för 40 kr samt smycken allt från second hand.
Dessa selfies, ja varför ? ingen anning men jag gör det och tycker det är kul så why not ! :)
Det finns många bra second hand butiker i stockholm , så in och fynda gott folk.
Här ser ni hur min lilla blatte familj går och storhandlar på Willys hihihi ;)
Likes

Comments

Gör lite Venezulansk frukost åt min lilla familj. Och reflekterar över min enda dröm , drömmen om att flytta till Gran Canaria jag har sedan jag var 19 år drömt om att flytta dit, bara när jag landar där på flygplatsen så känner jag en lycka och känslan över att kommit hem det är svårt att förklara varför , det är bara så jag känner.Men dem jag var i ett förhållande satte stop för det. Nu är jag singel , men måste ta hänsyn till mina barn så frågan är : när ska jag våga ? när kommer det att vara "rätt tid " för mig och barnen.


Likes

Comments

Vad gör man med sin gamla vigselring ? jag har fått lära mig från min mamma att man sparar den till sina barn när dom senare i livet ska gifta sig. Men det är ju för kanske föräldrar som själva hållit ihop hela livet. Min ex make och jag är skilda och han är omgift nu , så blir det fel att spara den åt våra söner ? el kommer dem att vilja välja sina egna ringar ?
En annan grej jag tänker mycket på är , varför just denna ring betyder så mycket för mig. För mig är äktenskap heligt och ringen ett kärleksbevis att man tillhör varandra. Men det var jag som till slut ( efter 22 år ) lämnade äktenskapet , sedan dess har inte mycket inom kärleken gått bra ......karma hmm ja absolut ! den har jag betalat tillbaka , då min dotters pappa lämnade mig. Men frågan är då hur länge betalar man tillbaka på sin karma och har då min vigsel ring någon karma över sig ??
Hmm djupa tankar .....

Likes

Comments

Omge dig med saker som betyder något för dig , som ger dig kraft och inspiration att göra ditt bästa för dig själv och för andra. Det kan vara en liten sten som du haft med dig i livet eller en doft som påminner dig och något positivt som hänt.
Hitta ditt inre peace & LoveLikes

Comments

Jag kämpar mycket med min självkänsla, jag tror på mig själv när det kommer till mitt jobb och som mamma och i hur jag behandlar andra. I allt det så vet jag att jag gör mitt bästa och att jag gör det bra , men när det kommer till mig själv som kvinna så har jag otroligt dålig självkänsla kanske beror det på att dom jag älskat har gjort mig illa och lämnat mig. Men jag jobbar med mitt inre , att lära mig att tycka om mig själv. Och till hjälp läser jag bla quotes varje dag som inspirerar mig.

Likes

Comments

Nu är allt klart in för mitt hjärtas födelsedag , tårtan blev otroligt fin jag beställde den från Bocaditos Blancos CK som jag hittade via facebook.
Jag e så nöjd :)
Kalas tema är prinsessa / Hello Kitty
Har dekorerat taket ovanför min dotters säng , så att när hon vaknar idag så ser hon balloger mm och förstår att det är hennes födelsedag. Ska bli så roligt att se hennes reaktion, fler bilder kommer under dagen på vårt firande.
Här nedan ser ni dekon, och vad vi ska ha på oss.
Likes

Comments