förföljd av en gift man del 2

True story


del 2

Detta har hänt:

Jag hälsade på en man under min promenad. Han skulle åt ena hållet och jag åt andra. Men när jag gick upp för trappen till min lägenhet såg jag att han gick 10m bakom mig. Han hade alltså vänt om.


Jag tyckte inte det var konstigt. Tänkte att det säkert fanns skäl till varför han gjort det.


Andra gången var det uppenbart. Han stod vid trappuppgången när jag skulle hemmåt. Jag tittade undrande åt hans håll. Han gick då undan och ställde sig under trappan. Istället för att gå fram och prata med honom, gick jag upp som vanligt. Satte mig och började prata med min katt. Medan han stod där under och lyssnade, sedan gick jag in.

Åh jag borde ha gått fram och pratat med honom. Han ville ju ha kontakt med mig. Nu kanske han tror att jag inte är intresserad. Att jag nobbade honom. Åh nej, tänkte jag.


Vad ska jag göra nästa gång för att visa att jag är intresserad?

Jag tog fram mitt skrivblock och en bläckpenna. Hörde nångång nån säga, att man kan skriva en lapp till personen man gillar. Det är lite konstigt, annorlunda, orimligt, vem f*n gör sånt? Tänkte jag, samtidigt som det jag ville få sagt till en man jag endast hälsat på 2 gånger (som jag fått känslor för) började ta form på pappret...

fortsättning följer...( del 3 kommer imorgon)


Gillar

Kommentarer