Hejhej!
Har tränat med diva i en och en halv timma typ nu! Är så varmt. Ska ut och sola lite nu. Kolla gärna på videon som jag gjorde när vi tränade !
Igår hade vi lite gäster och dem stanna till halv ett och jag somna 2, vaknade 9, så jag är lite trött nu.
Jag kommer inte innan blogga ifrån min telefon på hela månaden..😬😬. Jag har gjort slut på mitt internet typ, Men jag kommer att uppdatera mycket med iPaden.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Idag åkte jag, Malin, mamma och diva till Skepplanda och parade diva. Så det blir förmodligen valpar i sommar🌸🐾🐩! Nu sitter jag med diva här i soffan och myser. Har nyss pluggat svenska också. Imorgon börjar en ny vecka. Den här helgen har varit rolig men den har gått ganska långsamt, däremot har vardagarna gått väldigt snabbt dem 2 sista veckorna. Puss mina fina😍Likes

Comments

Hej bloggen!
Sitter i soffan nu, har varit ute och spelat lite handboll med diva. Haha!
Jag blev godkänd av tandläkaren👍. Jag är lite arg på mig själv. När jag skulle hoppa in i bilen påväg till tandläkaren så trilla min telefon ut och jag märkte inte det, sen när vi var hos tandläkaren så märkta jag att jag inte hade min telefon med mig, fick panik och mammas var urladdad så vi kunde inte ringa den. Sen fick vi tag på den och då var det en som hade gått ner med den till skolan och då lämnade min klasskompis den på trappan på vägen hem. När jag var hemma såg jag den och ba " älskade telefon"!❤. Men vad ser jag på den? Den största sprickan jag någonsin har sett i mitt liv, och jag hann tyvärr inte ta kort innan den åkte in på lagning. Haha! Men jag skulle ha gjort det. Men det är skönt att någon hittade den osv.
Imorgon är min längsta dag i skolan. PussLikes

Comments

Hej, nu sitter jag framför TV:n uppe på landet. Idag kommer mormor och morfar hit. Ha det bra jag lovar att skriva mer sedan. Saknar dig Tilda <3 KramLikes

Comments

Detv kan bli ändring!

Läs inlägget nedanför så förstår ni...

 

Likes

Comments

Hej!

Som några av alla kanske vet så älskar jag att blogga!

Men jag gillar inte när det går fel......

För att alla ska vara nöjda vid den bloggen dom läser och även den som skriver bloggen/jag, så har jag skaffat en ny blogg som heter:  

www.nattstad.se/lizalucia

anledningen varför jag heter så på bloggen är för att mitt namn är så här : Liza Lucia Malin .....

Jag är född den 13 december/Lucia dagen.

Hoppas ni kommer bli mer nöjda...

NÄR JAG HAR SKRIVIT PÅ DEN ANDRA BLOGGEN ATT JAG HAR SKRIVIT HÄR DÅ HAR JAG SKRIVT PÅ Love Liza!

Kram<3<3<3<3<3<3Liza

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Hej!

Det gick jätte bra för Viktor på loppet<3

Han var lite trött i slutet :)

Snart ska vi ha gäster och vi ska äta lite middag tillsammans....

Jag har haft en jätte bra dag!

När vi skulle gå hem var det några som delade ut bananer och kex choklad, det var bara dom som hade sprungit som fick ta, så tog jag 1 kex choklad och 2 bananer :)

Det är Viktor och Jacob som vann!

KRAM<3Liza

Likes

Comments

God morgon!

Idag ska Viktor och hans kompis springa göteborgs varvet, Viktor och hans kompis Jacob har eet vad med min pappa och Jacobs pappa Tobbe. Om Viktor och Jacob vinner ska dom åka till något land och åka skidor.(vet inte vart eller när).Om pappa och tobbe vinner ska Viktor och Jacob bjuda på middag:)

Det ända jag har inbokat idag är att duscha:)Kanske städa mitt rum.

Hoppas ni har haft en bra vecka.. Sådär jag min varit:(

Vi äkte inte ner och köpte film igår!

Ha en bra dag!

Skriver mer sen<3

KRAM<3Liza

bild från landet!!!!!!!!!!!!

 

 

Likes

Comments