Header


Egentligen vill jag inte uppdatera eftersom min blogg är så groteskt ful & vill helst inte kolla på den MEN JAG GÖR DET ENDÅ. Vi åt precis tårta som Wicky & mamma baka. Brukar inte fira Sveriges nationaldag så mycket direkt, men idag blev det tårta bajs hejdå :))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Tog denna bilden precis efter jag vaknat igår, vet inte varför men nu vet ni :)) Hade helt glömt av bloggen (antagligen eftersom den suger balle) jag vet inte gör ett inlägg lite senare hejdå.

Likes

Comments
Jag ber så hemskt mycket ursäkt att jag byter bloggportal hela tiden. Har bloggat på etz.blogg.se, så kolla in där om ni undrar vad jag gjort de senaste veckorna. Uhm så när William kom hem åt vi pizza och hade det gott, sen på Fredag åkte vi upp till Orust och åkte hem på kvällen. Inte mkt har häntså hejdå.Likes

Comments


 ^ börjar bli en vägg omg ^  Har precis pluggat färdig och fick en väldig urge att lyssna på Lights omg idek. Iallafall. Har varit en okej dag i skolan, kanske för att jag inte jobbar på lektionerna längre pga så skoltrött att jag snart avlider hmm kanske därför :-)) så har vi nu gjort lite planer att vi ska ta oss till Liseberg innan vi slutar skolan med några vänner och även kan skrapa ihop så att vi kan åka på Håkan Hellström i Juni. Hoppas verkligen det awe skulle varit perf<33 ska kolla på nån serie nu hedÅ.

Likes

Comments
Det är både skönt och lite tragiskt att vi faktiskt har konfirmerat oss! Tycker det känns overkligt eftersom allting gick så himla snabbt. Fanny & Maja kom och kollade och hoppas att vi kan komma på deras med nästa vecka!

Likes

CommentsTänker göra ett inlägg lite senare om själva konfirmationen Men men nu har vissa av folket åkt hem och jag har fått en bra mysig dag med bra väder, som jag är sjukt tacksam över. Där ovan ser ni mina konfirmationspresenter. Kommer också få a-traktor+körkort av mamma och pappa och liter fler grejer av min släkt som inte kunde komma idag. Eftersom det regnat i ca tre dagar i sträck var jag rädd att det skulle bli skit väder idag men nej, gud älskar mig :)))

Likes

Comments


Har inte bloggat sen valborg? Usch vad jag är dålig på att blogga! Igår var jag och Vendela & kollade på Wictoria som var med på hela skolan sjunger och tog kort med Simon aka Håkan Hellströms gitarrist!!1!1 Gav han min penna  så nu är vi officiellt ett par :))) EhM så idag hade vi engelskaprov, kollade på hela skolan sjunger (igen) fast när vår skola sjöng, var dock inte med lol, fick sedan KLOCKAN ELVA SKIPPA SKOLAN FÖR ATT VI SKULLE TRÄNA TILL VÅR KONFIRMATION ALLTSÅ FATTA LYCKAN. Det blev länge i kyrkan eftersom vi inte var färdiga förrän klockan åtta (hade dock också fotografering). wOW pratade och skrattade med en barndomsvän och hade det bra :)) Är lite sur nu eftersom mamma kom in o fråga om inte det var jag som skulle skulle duscha. Jag glömmer ALLtid av allt jag Ska DuSCHA AAH orkar ju inte duscha mitt i natten nuu. Nu får jag göra det imorgon iallafall, intelligenta Wilma :((

Likes

Comments


Såhär firas årets valborgsmässoafton; god mat tillsammans med  familjen, för en stund iallafall ehe. Just nu drogar jag Kents nya fina album ensam på mitt rum ;-))) Rosorna är från pappa till mamma för att dom varit förlovade i 24 år idag haha gratz te dom jaja sES.

Likes

Comments