Hej! Nu vare bra längesen jag uppdaterade denna blogg, men tänkte att jag skulle börja försöka blogga igen!
Det vart en riktigt lyckad Valborg iallafall. Massa trevligt folk, och jag hade riktigt kul! O jag hoppas att alla som var där hade det kul också! :)
Här kommer lite bilder ifrån gårdagen :) ⬇️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har gått väldigt långt nu! snälla ge oss regn!! Det sprider sig väldigt snabbt!!! :(


Likes

Comments

Är i Ludvika o kollar på när våra hundar tävlar, både Mejja o Nelly gör framsteg, är förvånad över hur duktiga dom har blivit! :)

Men de satt verkligen inte fel med lite coca Cola i denna värme!


Likes

Comments
Likes

Comments

Trodde verkligen att det skulle stanna och förbli soligt o varmt.. O så kommer de snö igen.. Just nu snöar det också.. Hatar verkligen detta.. Vem är det som beställt mer snö?! trodde verkligen våren var påväg!!
Förra veckan;


Idag;Likes

Comments

Din hand smeker ömt min kind dörren till mitt hjärta är nu en öppen grind Du böjer dig fram för att kyssa mig återigen känner jag den där underbara doften av dig Du viskar i mitt öra dem tre små orden "jag älskar dig" här sitter jag nu, fast i en evig kärlek till dig

Likes

Comments

Ja tack alla som var med igår på festen, måste ju säga att det var verkligen kul att träffa alla igen.. Var så längesen! :)) och ett stort grattis till Affe som blev 18 i torsdags! Grym fest hörru! :)

Fick dock bara några timmars sömn, då jag hade sån hemsk tandvärk så ja vet inte vad.. Akut tid på måndag igen om de inte går över! ://

Likes

Comments