ALICANTE VEI SYDÄMENI

Lifestyle, Matkustus

Tällä viimeisimmällä Espanjan matkallani kävin tutustumassa Alicanteen muutaman kerran ja ai että mä rakastuin tähän kaupunkiin! Se energia, ne kadut, se yhdistelmä suurta kaupunkia ja hiekkarantaa.. enkä edes aio puhua tässä tuosta Santa Barbaran linnasta, josta ylempi kuva on otettu. Sille omistan aivan oman postauksensa (joka tulee myöhemmin).

Minulla ei koskaan aiemmin ole tullut tällaista fiilistä jostain yksittäisestä kaupungista. Espanjasta kyllä itsessään, mutta vaikka Torrevieja, jossa olen enimmäkseen matkustellut on aivan ihana lomakohde, se on tuntunut minulle hieman pieneltä ja siitä on puuttunut "se jokin". Kun sitten pääsin ensimmäisen kerran tutustumaan Alicanteen, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Torreviejasta, vei se sydämeni saman tien.

Rakastuin siihen kaupunkiin aivan totaalisesti ja minut valtasi välittömästi se sellainen "minä kuulun tänne, tämä on minun paikkani" -fiilis, mitä en ole ikinä ennen kokenut missään kaupungissa. Halusin tottakai tehdä heti uuden päiväretken Alicanteen ja silloin se tunne vain vahvistui. Jokin tuossa kaupungissa vetää minua niin puoleensa ja jokin tuossa kaupungissa ihan totaalisesti vei multa jalat alta. En osaa sitä paremmin sanoin kuvailla, joten jätän jaarittelun nyt tähän ja näytän teille muutamia palasia Alicantesta, jotka veivät sydämeni.

Yksi asia mitä rakastan Alicantessa on se, että sieltä löytyy vanha kaupunki. Ja tässä vanhassa kaupungissa on aivan erityinen tunnelmansa vanhoine rakennuksineen, toreineen ja kapeine katuineen.

Toinen asia mitä rakastan Alicantessa on viihtyisät ja kodikkaat puistot. Alicanten keskustassa on aivan ihania pikku puistoja, joihin haluaisin istahtaa lukemaan kirjaa ja kuuntelemaan elämän ääniä.

Ja näitä tällaisia puita löytyy joka puolelta! Kuinka upeita! // Ja nämä super kapeat kadut, mitä löytyy erityisesti vanhan kaupungin kupeesta. Ja noi sienet.. Apua, voiko söpömpää olla ♥

Ihanan näköisiä ravintoloita, edulliset hinnat ja aivan taivaallista ruokaa ♥

Pysähdy tähän hetkeksi. Katso - oikeasti katso tätä kuvaa! Tämä rantakatu on ehkä se mihin kaikista eniten rakastuin Alicantessa. Voisin jäädä katselemaan näitä maisemia ikuisiksi ajoiksi. ♥

Vanhan kaupungin rakennelmia. Tämän edessä olevalle terassille oli kiva jäädä istuskelemaan ja hörppimään virkistävää juotavaa.

Ja tottakai kaupunki saa plussaa siitä, että sieltä löytyy Valor. Churroja kuumalla suklaakastikkeella ja jäätelöunelmia ♥


Alicante jätti minuun kyllä sellaiset jäljet, että tuonne haluan ehdottomasti päästä takaisin. Jos nyt kysytte minulta, missä haluaisin asua, jos ei olisi rajoitteita, muuttaisin Alicanteen. Koska se viba ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229