Hoppas ni sovit gott, och att eran dag blir kanon<3

Tänkte jag göra ett ganska kort inlägg nu på morgonen, tänkte testa en ny grej och de är att jag skriver ett inlägg när något hänt och sen gör jag en summering av allt som hänt under dagen senare ikväll:). Hur tycker ni de låter?, eller vill ni att jag ska skriva ett inlägg på kvällen?. Ni får jättegärna kommentera hur ni vill att inläggen ska komma upp. Love is love.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Jag kom nyss in från en uppfriskande men regnig promenad tillsammans med Julia och vi passade även på att köra en dance tour i regnet. Tyvär förstörde regnet mitt hår men jag lovar att bilder kommer upp imorgon. Jag vill även tacka alla för de fantastiska stödet och alla fina kommentarer, de viktigaste tycker jag är att man inte går och bär på en hemlighet alldeles för länge precis som jag har gjort. Du som person kommer bli mycket mer positiv och glad till livet även om de kan vara tufft i början, och man måste också vara beredd på ett slag i ansiktet och de finns folk som inte alltid är positiv till homosexualiteten, men man måste även komma ihåg att de finns fler i världen som tycker att de är mer rätt en fel. Va beredd på hat i början men folk kommer respektera dig mer och mer ju lägre tid de går och ta fan inte skit för de är du fan inte värd. Love is love.

Likes

Comments

Hur viktig är min framtid?

Min framtid är jätteviktig, inte bara för mig utan även för dem i min omgivning. Att just nu inte veta vad jag vill göra i framtiden är helt ok, men någonstans måste jag ha mina mål och jag måste tro på dem för att uppfylla mina mål i livet. Man kan inte gå runt att tänka att "nej de går inte" eller "jag klarar de inte" då är de ju klart som tusan att man inte lyckas med sina mål, man måste tänka positivt och fokusera på vad som är bäst för en själv inte vad som sårar och inte sårar andra. Du klarar de du kan, om du tänker så kommer du att klara dem mål du satt och kanske lite till. Du ska inte vara rädd för att misslyckas, alla gör de och de är helt normalt. Att våga tro på sig själv är de inte bara jag som har problem med, men de är dem som säger att "du kan göra fel" som får en att tro på sig själv. Det är bara du som kan ändra på dig, Du har bara ett liv och de ska man ta vara på, misstag gör alla och de tror jag är de som gör att folk vill fortsätta med de dem håller på med. Så våga göra fel och ha STORA mål i livet för de är de som får en att vilja fortsätta. Love is love.

Likes

Comments

Dem flesta av mina kompisar är tjejer. Och dom är fantastiska. Dom är inte såna som har mycket attityd. Nej, dem är mina bästa vänner, dem förstår mig alltid. Utan dem skulle jag vara ensam.

Hur som helst har jag vetat de ett tag, att man inte behöver vara som alla andra. Min första tanke var bara att jag va udda. Jag minns att mina klasskompisar såg på mig till en början att jag betedde mig lite konstigt, men allt eftersom så blev de min vardag och ingen tyckte att de va något mer med de. Ett och ett halvt år har nu gått och jag börjar känna konstiga känslor på stan, när tex en kille går förbi mig, frågar om vägen eller vad klockan kan vara. Jag börjar känna mig annorlunda. Och sen så får jag en tanke som aldrig slagit mig förut, "Tänk så är jag bög". I Början fick jag panik och trodde inte att de va sant men sen några månader senare så blev den där känslan bara starkare och starkare. Och jag mådde bara mer och mer dåligt av att ha den där tanken i bakhuvudet att jag kanske är homosexuell. Och idag ca 6 månader senare står jag nu som homosexuell och mår hur bra som helst, har världens finaste vänner, håller på med de jag brinner för och de viktigaste av allt är att min familj fortfarande tycker om mig för den jag är. Love is love.

Likes

Comments