NOWO är en app där du med små enkla medel kan spara till pension. Det finns flera alternativ. Antingen handlar man och får cashback in på sin pensionsfond som man startar genom NOWO. Ansöker om kreditkort genom NOWO som ger en viss procent av det du handlar in på fonden. Direktspar kan du göra från ditt egna kontokort. Läs mer här. NOWO Man kan även bjuda in med en värvningskod.

Jag har precis börjat och tycker att det verkar bra. Använd gärna min kod som är flaska45 om du vill pensionsspara på ett enkelt sätt 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag skulle Buzza men hittar inte bröden någonstans. Vill någon ha kupongen? Den första som kommenterar med sin Mail får den. Går ut imorgon gör den så det är lite kort om tid 😊

Likes

Comments

Jag gick med i Kitch’ns kundklubb för några dagar sedan och fick då en kupong med rabattkod som jag inte kommer att använda. Den som vill får ta den!

Likes

Comments

Med TMEC41 får du två annonser gratis till 31 januari. TRAXM ger två annonser gratis i januari. Med koden FELKLAPP17 får du halva priset på 10 annonser. Gäller till 7 januari. Passa på att börja året med att rensa ut sånt som inte används.

Likes

Comments

När man har vänner som äter salami så får man vara snabb att fota deras kvitton. Idag kom nämligen 4 stycken biobiljetter till min brevlåda!

Likes

Comments

Jag passade på att göra en beställning på Apotek hjärtat idag nu när det är halva priset på presentförpackningarna från i julas. Produkter som inte är djurtestade. Estelle & Thild är dessutom Ekologiskt, det tycker jag om 😊 Jag gick genom återbäringssidan MyBonus som har dubbel återbäring just nu. Jag använde rabattkoden APHKID15 och fick ytterligare rabatt.

*innehåller värvningslänk

Likes

Comments

Idag är det första dagen på ett nytt år. Spännande och härligt att vända blad tycker jag. Jag har inga nyårslöften precis men jag har bestämt mig för att äta mer vegansk mat. (Äter vegetarisk kost nu) Tänker att jag ska byta ut mejeriprodukter mot växtbaserade alternativ allt eftersom. Jag har även bestämt mig för att bli mer ekonomisk. Spara pengar och investera i aktier tex. Skönhetsprodukter har jag alltid varit noga med att det inte är testat på djur, men nu tänker jag att jag ska kolla hur bra företaget är på att handla in sina ingredienser etiskt. Alltså kolla så att alla i ledet för en bra lön för arbetet dom gör. Givetvis kläder med. Ju billigare butiker säljer sina kläder ju säkrare kan man vara på att nån annan har betalat för ett plagg som jag i Sverige kan köpa för en struntsumma. Det är hemskt tycker jag. Billigt får inte vara billigt till vilket pris som helst! Kram och se till att år 2018 blir ett kanonbra år nu 😊

Likes

Comments

Contains affiliate links

Fick hem en kartong från matsmart som innehöll en trasig förpackning hampaprotein. Allt är täckt av pulver. Det har satt sig fast och blir kletigt när man torkar av. Mycket tråkigt, men det är ju sånt som händer när man beställer grejer på nätet. Hoppas att dom ersätter. Jag tycker ändå att matsmart är bra. Minska matsvinnet är ju bra för miljön. Glöm inte att gå via REFUNDER när du ska handla på MATSMART. Jag kollar alltid kategorin Ekologiskt först. Det brukar finnas mycket ekologiska varor till bra pris. Så här såg det ut i kartongen när jag öppnade. Inget kul alls, men hoppas som sagt på ersättning.

Finns det någon annan som har råkat ut för trasiga produkter från matsmart? Har du skickat nya varor utan krångel?

Likes

Comments

Jag har var väldigt dålig på att uppdatera bloggen ett tag nu. Finns ingen förklaring alls till det. Det blir så ibland bara. Men nu är jag här och vill visa vad som var i dagens lucka i min adventskalender. Kalendern fick jag från panelen YouGov genom att svara på olika undersökningar. Deras belöningssystem ska visst ändras snart så att man får ta ut presentkort när man har tillräckligt med poäng. Men det går ju lika bra att köpa nån passande kalender eller något annat kul för presentkort. Gå gärna med i panelen och tjäna ihop på poäng du med genom länken några rader upp. (Det är min värvningslänk!) Det finns alltid lite tid över till några undersökningar. På bussen, tåget, i väntrummet, i kön till kassan. Tid är pengar och gratis är gott 😊

Likes

Comments