Header
Subscribe
Min YouTube
Emelie Carlberg

Okej, detta har hänt mig så himla många gånger och jag vill upplysa andra så att det inte händer för dom. Jag har lärt mig från detta och slutat med det sen igår. Men saken är att mitt huvud säger jämt till mig att om jag inte gör detta så kommer denna person inte gilla mig. Jag har försökt att ignorera den rösten över varje online dejt jag försökt med. Men allt slutar lika dant, Personen lämnar en morgonen efter. Det jag pratar om är att skicka nakenbilder och videos, även om du vet att det är fel. Men som jag sa innan så har jag lärt mig från detta och kommer aldrig göra detta. Eftersom jag mår bara dåligt efteråt. Så min sak jag vill säga till er är att lita inte på någon online. Om du nu vill ha en kille eller en tjej så är det alltid bäst att hålla sig inom In Real Life. För, kom igen! Det riktiga livet är ju faktiskt bättre än det online.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag gillar inte tanken att det ska vara könsneutralt I bb. Antingen föds man till en tjej eller till en kille. Sedan kan man själv välja hur man känner sig. Men man får inte tvinga någon att kalla en för han eller hon. Jag säger inte att man ska kränka någon. Utan jag brukar ändra mig och försöka att inte kränka någon. Det är allt jag säger.

Alla blir så jäkla kränkta så lätt i dagens samhälle BTW.

Likes

Comments

Hej!

Jag går mitt första år på gymnasiet just nu och det innebär väldigt mycket. Bland annat så innebär det att jag nu ska göra mina individuella val. Vilket är stort för mig, jag vet inte riktigt vad jag ska välja, men jag har tänkt att prata med mina föräldrar om tips om vad jag ska välja.

Sedan så har jag tänkt att sommarjobba i år, eftersom annars för jag inga pengar och alla vet att "MONEY IS KING!" Så om ni har tips, så skulle jag bli så glad att få höra dom.

Jag har också idag fått mitt mobilskal!

Likes

Comments

JAG ÄR SÅ OBSESSED över två saker...

1. En app som heter Like och som är typ som musical.ly fast bättre!

2. Game of thrones, har under 48 timmar tittat på 4 avsnitt! Älskar serien.

Det var allt jag ville säga. Hej då!

Här har ni pi!

Likes

Comments

Jag håller nu på att titta på Maze runner! En underbar film serie om ni frågar mig. Men inte mer om det... Idag så har jag haft matteprov:) Och det gick förvånansvärt bra ska jag säga! Jag håller fortfarande mitt ord att springa Göteborgsvarvet.

Logan Paul har fortfarande inte laddat upp sen onsdags, man jag supportar han fortfarande #beamaverick #logang4life

Det finns faktiskt inte så mycket mer att säga, så vi ses imorgon.

ps. om ni vill ha mer av mig så kan ni följa min youtube kanal #youtuber #youtubekanal

https://www.youtube.com/user/koda9876

#30daysnouwchallenge

Inte min bild!

Likes

Comments

Jag har ju som löfte i år att bli smartare, bli bättre, bli starkare... Så därför jobbar jag på så hårt jag bara kan på mig själv och andra. Jag vill också att andra ska uppnå detta. Vi kan uppnå detta tillsammans. Så jag har tänkt och bestämt att göra live streams som bidrar till att förändra liv och saker här i världen.

Never mind... Idag så har jag arbetat hårt, och jag känner mig nöjd att Logan Paul är tillbaka!

Likes

Comments

Jag har då idag påbörjat två nya saker. Det första är en uppsats om de globala målen i historia och svenska (hållbar utveckling är en uppgift som vi i ettan har som involverar nästan alla lektioner, förutom matten och vi ar tänkt att skriva en tidning) Så historian och svenskan jobbar tillsammans och där ska var och en skriva om tex: Hur blev Afrika så fattigt?

Vilket obvious är min uppgift. Varför jag valde just den uppgiften och det målet att jobba med är för att jag har väll alltid jobbat runt detta område så länge jag gått i skolor. Så detta ska bli riktigt kul.

Det andra är att jag nu börjat med keramik igen! Det jag håller på att göra är Maverick (Logan Pauls papegoja) och anledningen till varför jag gör det är för att...

LOGAN PAUL ÄR TILLBAKA PÅ YOUTUBE!!!!!!!!

Men det är det som har hänt idag. Hörs imorgon!

Likes

Comments

Detta ska då vara mitt år har jag intalat mig själv hela tiden sedan den första januari. Så varför inte börja stort, redan från början? Jag har då tänkt ut en plan. En plan och en plan, det är i alla fall början av en plan. Som de flesta av er redan vet så har jag ansökt till att springa Göteborgsvarvet i år. Så jag har börjat träna hårt, men inte för hårt och detta har lett mig att inse... Att jag mår så mycket bättre utav att göra detta. Jag kommer så klart fortsätta äta chips, men kanske inte så mycket som jag brukar. För jag har tänkt att de kommande 17 helgerna så kommer jag att äta popcorn och grönsaker för att sedan lätt men säkert börja äta chips igen. Jag har redan köpt fem stycken Ica påsar popcorn med 500 g i varje.

Så jag kommer klara mig i 16+ veckor utan chips.

Min andra del i denna början av en stor plan, är att jag ska från och med imorgon försöka börja äta en balanserad frukost. Så därför köpte jag igår Pauluns supermusli utan socker och kvarg utan socker med 11% protein! Så detta tar jag verkligen på allvar. Med detta menar jag Göteborgsvarvet. NU KÖR VI!!!!! (Fantisera att det kommer melodifestivalen musik)

#30daysnouwchallenge

Likes

Comments

Okej! Jag har försökt hitta kärleken på Tinder. STORT misstag. för killen jag gillade pressade mig att skicka honom naken bilder. Jag gav honom tre bilder och en video. Han sa att han inte sparade dom, vilket han ljög om, men jag fick han att ta bort dom och efter det så stack jag, för jag vet att jag förtjänar bättre än honom.

En till sak som har hänt i mitt liv är att jag har bestämt mig (eftersom detta kommer vara mitt år) att vara med i Göteborgsvarvet 2018! Vilket leder till att jag idag ska börja träna till det. Vilket jag gör genom att börja 30 dagars utmaningen från appen 7 minuter. Ska bli skoj!

(Lite senare) Vilket det var! Detta kommer vara awesome! Jag har också ansökt till Göteborgsvarvet nu, så nu händer det. 19 maj! Lets GO!!!

Likes

Comments

Detta är då sista dagen i skolan innan en underbar helg med vännen. längtar Så!!! Men innan dess så ska man ha en kort dag i skolan med typ bara bild lektioner. #loveit (är en stor estetnörd)
Inget riktigt spännande har hänt sedan jag senast pratade med er. Eller... Jo det har det😗
det som har hänt är att jag har fått vara ansiktet utåt för estet linjen!!!
Lättare sagt så har jag varit med två dagar i rad med lärare i två olika grundskolor och svarat på tusentals frågor om hur det är här och hur maten smakar. Men jag måste medge att det var suveränt och jag fick äntligen tillbaka känslan att vara meningsfull och menad till något större. Vilket jag tror alla av oss är.
Har det AWESOME, så hörs vi senare!

Likes

Comments

Links
Instagram@love_emelie_carlberg