tjabalabaloo bloggen! Jag har gjort ett arbete på känslor och det var ganska simpelt, jag och Felix gick ut på ett fält med en kamera och jag tog bilder när han hoppade.

Känslorna jag tycker denna bild förmedlar är glädje över sommaren och frihet i naturen med bara en tshirt och en fet barre under läppen. Tack för mig hejdååååååååå.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjenixen bloggajävel, jag har gjort ett arbete på Identitet och bestämde mig för att göra Leage of Legends loggan på pärlplatta. Anledningen är att jag spelar det varje dag och jag kände att det är en stor del av mitt liv då jag spenderat många tusen timmar på spelet. Jag tänkte, vem fan är jag utan LoL. 

Det var ganska lätt att lägga pärlorna men jag är inte så bra på att stryka så den blev lite missformad och jag förstörde plattan. 


Likes

Comments

Jag valde tavlan "weeping woman" av Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Mártir Patricio Ruiz y Picasso.

Tavlan föreställer en kvinna som gråter och håller en näsduk över ansiktet.

Den är målad i kubistisk stil så det är lite svårt att se vad det ska föreställa.

Han fick inspiration till tavlan ifrån hans kvinnliga kompis när hon grät på sin fars begravning.

Han ville inte återskapa hur hon såg ut utan hur hon kände och det lyckades han med.


Pablos födsel var dramatisk då han blev dödsförklarad men räddad av en läkare och sin farbror som blåste in cigarettrök i han näsa så han började nysa och dem räddade honom.


Pablo började tidigt som konstnär och studerade på olika konstskolor.

Likes

Comments

Tjena tjena bloggen idag har jag haft bild och arbetat med Felix om motsatser.

Vi tog bilder på varandra nör jag var arg och han var glad sen satte vi ihop dem med photoshop.

Såhär blev resultatet.

Likes

Comments

Tja tja bloggen, Idag har jag påbörjat ett projekt med Felix som handlar om motsatser. Vi har tagit bilder idag och nästa lektion planerar vi att redigera dem på dator. Vi ska använda två olika bilder och smälta ihop dem. Bilderna vi ska använda är en där Felix ser ilsken ut och en där jag ser glad ut. Detta ska symbolisera skadeglädje och att må bra på andras bekostnad och även advundsjuka att man kan vara arg för någon har det bättre än sig själv. 

Hejdå bloggen

Likes

Comments

Tjena tjaba digiley wogilo mina kära bloggläsare idag startade jag denna blogg som jag har planerat att ägna resten av mitt liv åt. Gilla och kommentera om ni vill se mode, smink och träningstips!!❤️💛💚💙💜

Likes

Comments