Så liten men ack så viktig

Den här lilla saken är väldigt smidig och enkel att använda! Med enbart en touch eller vidrörning så kan man lösa mycket i vardagen. Det är förvånande hur mycket vi kan göra med denna i nuläget, men jag tror att vi kommer kunna hitta nya områden att använda den på inom kort.

Idag kan vi larma på/av, öppna dörrar, registrera närvaro och på en del arbetsplatsen behövs denna för att kunna skriva ut - den är helt plötsligt en del i arbetet på fler sätt än ett. Det har blivit en viktig del att bära med sig i hemmet, utanför hemmet, på jobbet, på gymmet och även i simhallen. Den finns i flera olika färger, former och utföranden!

Den får följa med mig varje dag, den skyddar mitt hem, den öppnar mina dörrar och ändå får den plats i min lilla hand.

På arbetsplatsen registrerar den ankomst och arbetstider, den öppnar dörrarna och den kan till och med lösa ett flertal arbetsuppgifter!

På arbetet visar den att jag är jag - som ett nytt ID kort.

Trots att den är liten, smidig och enkel att använda är den också lätt att tappa bort. Den kan skapa oro, rädsla och stress. Men trots det så är denna lilla sak väldigt betydelsefull och viktig för många och den ger även trygghet och kontroll.

Vad kan nu detta vara för en liten SAK?......

Det är den där TAGGEN jag pratar om! En fantastisk liten sak, som helt plötsligt är en otroligt betydelsefull trygghetsfaktor.

Love Malin

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229