I FARMORS TRÄDGÅRD

I ett hus på landet där doften av nybakta bullar sprider sig över ängar och hagar. Där barnen springer barfota  och där livet bara är som det är! 

Där finns det en liten lanthandel med ett mysigt litet café. Ägaren är en snart 50 årig kvinna som vill leva ut sin dröm som funnits sen barnsben.  Här finns det mejeri, skafferi, godsaker, drycker och en härlig trygg känsla som lockar gammal som ung.  

Den stora hagen fylls av besökare från när och fjärran. Ingen dag är den andra lik men att få möta så många människor varje dag, ta sig tid för att lyssna och få bringa lite lycka och glädje det är en  tacksam uppgift för denna kvinna. Det räcker gott för att hjärta och själ ska få nytt liv varje dag. 

​" I farmors trädgård " ​ kallades platsen kanske var det just för att kvinnan själv var farmor eller kanske var det från hennes egen farmor som namnet skrivits in i den stora träbalk som välkomnade bilresenärer, fotgängare och cyklister som kom grusvägen upp.  

Trädgården som slukade både små serveringsbord och fantastiska växter.. Äppelträdet som sträckte sig mot den blå himmelen och den vita duken som gjorde några enkla rörelser när vinden  tog vid. Doftjasminen som doftade så ljuvligt nästan lika gott som kvinnans kända äppelpaj! 

Det var en plats som gästerna  en efter en lät sig kalla för att få komma hem.. Kvinnan hade lyckats, hom hade vågat satsa på sin dröm och en sak som ständigt fanns med och som sen fick bli det första att se innanför dörren var tavlan " I det enkla bor det vackra ". 

Love Malin

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229