Hus

En ny favorit - knäckebröd med keso och rökt kalkon! Super gott och mättande.

Love Malin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hus

En lättare lunch gjord på rökt kalkon, ananas, keso, ruccola och gurka.

Love Malin

Likes

Comments

Hus

Aktiviteter och sagostund

Då har vi sportlov denna vecka och det betyder full aktivitet och rörelse! Börjar veckan med att skicka iväg äldsta tjejen för övernattning hos mormor. De andra två vildarna behåller jag hemma för att ha sagostund och filmmys. Sen byter vi så andra tjejen får åka till mormor och övernatta, då passar jag på att ordna en playdate för lek och bus med de andra två.

Sen har jag fått önskemål om att äta pannkakor och att baka. Vi avslutar sportlovet med att ta med flickorna på en överraskning! En väldigt mysig vecka att se framemot.

Love Malin

Likes

Comments

Får en att drömma om renovering

Finns så många drömmar!

Love Malin

Likes

Comments

Hus

Henkes goda potatis och köttfärslåda

Du behöver:

10 potatisar

700 g blandfärs

1 paket krossade tomater

1 gul lök

1 rödlök

2 morötter

Salt och peppar

Gör så här: Börja med att skala potatis och morötter. Mixa lök och morötter. Stek köttfärsen med salt, peppar, rosmarin och oregano. Skiva potatisen för hand eller i matberedare (tunna skivor). När köttfärsen är genomstekt tillsätter man morötterna och löken (som är mixade) samt krossade tomater. Häll i lika mycket vatten som paketet krossade tomater. Låt koka ca 1 timme utan lock. Det ska kokas tills man får en fastare röra. Lägg upp lite köttfärs i en ugnssäker form sen ett lager potatis och fortsätter tills allt är slut (likt lasagne). Sen om man vill kan man lägga lite riven ost överst.

Love Malin

Likes

Comments

Instagram@malin.lovebymalin