Min plan

Undrar hur många gånger jag det senaste året förklarat att mitt mående känns som en berg och dalbana? Jag har tappat räkningen. Känner att jag upprepar mig men hittar inget bättre sätt att förklara på. Det går ju liksom upp och ner :)

Men något som är så roligt är att jag känner att det är mer upp än ner just nu. Jag känner fortfarande av den där rastlösheten som jag skrev om för ett tag sedan. Det är liksom en känsla av att jag vill ut bland folk, jag vill jobba och jag saknar liksom ett mer händelserikt liv. Jag finner viss styrka i att känna såhär. Tänker dock inte rusa in i något för det vore nog väldigt oklokt. Jag har lagt upp en plan för jag vill ge mig själv dom bästa förutsättningarna för att bli frisk. Jag vet ju så väl att hade jag börjat jobba imorgon så hade det blivit ett stort misslyckande och då hade dom framsteg jag nu gjort varit som bortblåsta och jag hade fått börja om från början.

Min plan är att upprätta en samtalskontakt via företagshälsovården eftersom vårdcentralen tydligen inte vill hjälpa mig med det och så ska jag be min läkaren förlänga min sjukskrivning i två månader. Jag känner att jag behöver någon jag kan gå och prata med så att jag har ett stöd när jag börjar jobba igen. Jag kommer börja jobba på låga procent och det kommer få ta den tid det tar. Ska träffa läkaren nu i veckan och företagshälsovården nästa vecka så ni får gärna hålla tummarna för att dom vill hjälpa mig med min plan :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229