Lite kaos

Den senaste veckan har varit intensiv. Milo har varit lite mer kaosig, långt ifrån så som det var när det var som värst men det har varit högljutt. Nu ser jag verkligen kopplingen mellan mig och honom. Att det blev så galet som det blev förra vintern berodde ju delvis på att jag var på botten och inte hade någon ork. När jag saknar energi så märker jag nu direkt på Milo hur han blir mer intensiv. Den senaste veckan har jag kännt mig lite nere pga att jag börjar känna mig stressad över att jag inte fått flyttat mer saker än vad jag gjort, så jag antar att Milos ökade kaos denna veckan delvis är en spegling av min orkeslöshet.

Jag har även tänka igenom situationen och försöka komma på hur jag skall göra för att Milo inte skall bli lika påverkad av mina energier och samtidigt försökt se på min egen situation och hur jag skall göra för att må bättre och vända det negativa genom att ta till positiva tankar. Jag har inte hittat några perfekta strategier men jag kan tycka att bara insikten är ett steg på rätt väg.

Mycket passande var att jag här om kvällen kollade på en föreläsning om att hitta sin självkänsla och det var en väldigt bra uppfriskning av bra övningar som jag lärde mig när jag gick i KBT för några år sedan. Nu hoppas jag att jag kan återuppta och använda mig av dom övningarna igen. Men precis som med träningen så är det svårt att komma in i rutinerna men det är bara att kämpa på.

Minne från april 2019 :)

Gillar

Kommentarer

jessiFri85
jessiFri85,
Det är en bra bit i rett riktning👍. Jag skulle tipsa om att gå & träna. Få in det som rutin. eller gå ut & gå, lyssna på ljudbok, läs bok. För att få in nya tankar. Koppla bort allt För en stund 🤗. Få in posetiv energi. nouw.com/jessifri85
LoveByLilly
LoveByLilly,
Tack för tipset 😊 träning älskar jag och kämpar med att få in i mina rutiner igen 😁nouw.com/lovebylilly
jessiFri85
jessiFri85,
Kul att ge tips & att det motars bra 🙂
Det är bra👍 Vad är det för träning du gillar Att utföra?
Ta hand om dig! 🤗
nouw.com/jessifri85
LoveByLilly
LoveByLilly,
Jag gillar kondition och styrka både hemma och på gym 😊 Det behövs för mammakroppen. Tappade dock träningen när jag blev sjukskriven för ett år sedan och det har varit motigt att komma igång igen. Men små steg och nu börjar jag få in det i min vardag igen 😁 Man mår ju så mycket bättre av att röra på sig lite 👍🏻nouw.com/lovebylilly
jessiFri85
jessiFri85,
Okej. Det är bra. För då kan du träna både på gym & hemma💪🏼👍🙂
Får man fråga vad du har varit sjukskriven för?
Man gör ju det 🙂
nouw.com/jessifri85
LoveByLilly
LoveByLilly,
Utbränd, utmattning och ångest. 😔 Gick in i den berömda väggen.nouw.com/lovebylilly
jessiFri85
jessiFri85,
Jaha. okej. Kram 🤗♥️nouw.com/jessifri85
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229