Hur hittar man det där drivet?

Måndag förmiddag och jag har suttit och planerat veckan. Utvecklingssamtal, hockeyträningar och lägenhetsvisning är några av sakerna som är inplanerat. Känner just nu att jag inte är så peppad, känner mig trött och omotiverad. Men det bästa är att det är barnvecka så i eftermiddag hämtar jag killarna och jag har verkligen saknat dom!! Veckans stora mål är att packa i lägenheten så det är redo för flyttlass nästa vecka. Förra veckan tog jag en flyttpaus och jag vet inte om det var bra eller dåligt. Bra för jag behöver ta det lugnt ibland men dåligt för att jag tappade flytet och nu är det svårt att ta tag i det igen.

Att tappa motivationen då och då är vardag för mig. Jag är en stark person men jag har inte "driv" som livskraft. Jag tycker det är tråkigt att jag många gånger ger upp så lätt. Detta är verkligen något jag vill vända. Jag har så många bra tankar och idéer och jag är en person med stora visioner  så jag önskar verkligen att jag hade vågat ta steget, tro på mig själv och göra verklighet av mina idéer. Men jag har blivit intalad att jag aldrig kommer klara något så jag började tro på att jag aldrig kommer kunna genomföra några av mina drömmar.

Hur ska man börja tro på sig själv? Jag tror att hade jag hittat ett driv och kunnat stärka mig själv så hade det gjort stor skillnad för mitt psykiska mående. Har ni något som ger er styrka? Något tankesätt för att ge er själva den där klappen på axeln? Eller något tips för att inte tappa motivationen?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229