Fem år, jag kommer aldrig bli hel igen

Idag firar jag min dotters 5 årsdag, men hon är inte här. Hon är en ängel och förutom foton och känslan i mina armar när jag höll henne så är dom enda minnena jag har att jag kännt henne röra sig inne i min mage. Jag kan minnas känslan ännu idag.
Jag kommer alltid vara bitter på vården för det är konstaterat att om dom hade lyssnat hade man kunnat undvika det som skedde. Då hade Ellie levt här med oss idag och kunnat fira sin födelsedag men sina bröder och oss. Hennes bröder pratar ofta om henne och jag tycker det är så fint att hon kan vara en del av vårat liv även om hon inte finns här bland oss.

Jag älskar mina fyra barn från djupet av mitt hjärta och sedan den kvällen för fem år sedan när  vi förlorade Ellie så har jag inte varit hel. En del av min finns hos henne precis som att hon alltid finns med oss i våra hjärtan. Jag är bitter, jag är arg men framförallt ledsen, ledsen över att behöva gå till en kyrkogård och tända ljus idag istället för att se Ellie blåsa ut sina ljus på tårtan.

Min älskade ängel, jag saknar dig oendligt och jag vill att du skall veta att jag älskar dig för alltid!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229