Instagram @dilllis

Ovärt pintparty

Ätbart, Anorexi, Behandling

Igår provade jag beyers glass för första gången. Såg att de hade veganska på mathem. Men ärligt blev jag besviken. Man känner att det är en "nyttigare" glass och ärligt så är glass med mer socker mycket godare. Denna pint kändes "onödig" och gav mig då ännu mer ångest. För någon som inte har anorexi eller ätstörningar kan kanske ha svårt att förstå hur något "nyttigare" kan ge mer ångest. För det första så är ju anorexin aldrig realist. Så vad som är nyttigast betyder inte alltid att det är mer "safe". Men grejen är att det blev onödiga kalorier för mig. Och det ger mig mer ångest än någonsin. Då kunder jag väl ha ätit mitt vanliga kvällsmål istället som jag är mer trygg med. Så det blev väldigt jobbigt pga det igår. För mig ska kalorierna vara värda. Har jag ätit något som är "onödigt" eller "ovärt" så bryter kaoset loss. Det är då den värsta ångesten kommer. Jag har mina trygga måltider och ska jag äta något annat så måste det vara värt det. Som tex igår - ska jag äta glass istället för gröt eller kvarg till kvällsmål så måste det vara värt det.

?Kisses-A??

Gillar

Kommentarer

AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag tycker att oatlys double chocolate fudge (tror jag den heter) är god. Så om du vill och orkar testa den så kan jag rekommendera den!
nouw.com/andothermagictricks
lovebyagge
lovebyagge,
Åh okej då ska jag testa den! 😊
nouw.com/lovebyagge
lifeofkile
lifeofkile,
tror dock det är bra att du har sådana måltider som inte blir perfekta, för all mat kmr inte alltid vara god. Mat är energi och behöver inte alltid smaka toppen och om allt måste göra det, om all mat måste ätas i det perfekta förhållandet, då blir det lätt att mat ses som nägot vi äter bara för att belöna oss o inte vad det faktiskt är. X
nouw.com/lifeofkile