Instagram @dilllis

Mina tatueringar

Fråga får svar

Jag fick en fråga för längesen om jag kunde berätta lite om mina tatueringar, jag har tre stycken men har fler på gång. Jag har iallafall ett motiv som jag bestämt. Men här kommer inlägget om de tatueringar jag har än så länge. 

Detta var min första tatuering som jag gjorde hösten 2014 då jag varit friskförklarad i 1,5 år och trodde på riktigt att jag aldrig skulle bli sjuk igen. Denna tog ca 20 min att göra och gjorde inte ont överhuvudtaget. Fåglarna symboliserar frihet, att jag är fri och kan göra precis vad jag vill. Att jag flugit ur mitt anorexifängelse, vingarna är hela och jag kan flyga fritt. Om jag bara hade vetat att jag tre år senare skulle vara inlåst på en psykiatrisk avdelning för min anorexi och legat på mava med hjärtövervakning. Så numera symboliserar tatueringarna dit jag ska, till friheten. Jag ska laga mina vingar och flyga ur fängelset.

Min andra tatuering gjorde jag i januari 2016. Detta är en tatuering jag funderat på i många, många år. Det är min vovves tass. Tycker den är så sjukt bra gjord och det är så speciellt att det är just hennes tass och ingen annans. Symboliserar helt enkelt min kärlek till henne och att jag alltid har henne med mig. Denna tatuering tog också längst tid att göra, efter en timme började det verkligen kännas. Satt ungefär 2-2,5 timme så öm var man ju efteråt.

Min tredje tatuering gjorde jag hösten 2016. Det är en systertatuering som jag och min syster gjorde tillsammans. Hon har mitt namn och jag har hennes. Symboliserar helt enkelt att vi alltid har varandra med oss. Den tatueringen betyder väldigt mycket för mig och speciellt nu när jag är inlagd, påminner mig om att jag alltid har henne vid min sida hur tufft livet än är. Denna tatuering tyckte jag gjorde ondast att göra. Handleden är nog ett rätt känsligt område, men det var framförallt blomman längst fram som gjorde ont, ju längre bak på armen ju mindre ont gjorde det.

Jag har gjort alla mina tatueringar på salong betong i Stockholm. Jättebra tatueringstudio som jag verkligen kan rekommendera.

Kisses-A💋

?Kisses-A??

Gillar

Kommentarer

t3g3lhuset
t3g3lhuset,
min fina angel<3
nouw.com/t3g3lhuset