Instagram @dilllis

Min julafton 2017

Julafton började med att öppna julstrumpa och självklart fick Russi även något i sin. Jag fick en jättefin glasask i form av en snäcka. Kommer placera sig fint i mitt badrum.

Efter lite julaftonsfrukost med familjen tog jag och Russi en promenad. Självklart släppte jag lös henne i skogen och hon var helt galen.

Julaftons outfirre

Russi var också finklädd dagen till ära.

Efter Kalle Anka blev det dags för julbord och jag hade självklart stått för salladen till maten.

Min jultallrik blev glazed tofu, potatis, brysselkål & sallad.

Julklappsöppning och självklart står djuren inte utan julklappar.

Avslutade kvällen med familjespel vilket var riktigt roligt och bra distraktion mot min ångest.

24 December 2017

Igår var dagen jag har haft sån ångest inför hela veckan, nämligen julafton. Julafton blev väldigt jobbig för mig, tycker nu mest att det är skönt att dagen är över och att det är ett helt år till nästa. Jag hade mer eller mindre ångest hela dagen och grät innan lunch så mina föräldrar fick göra iordning lunchen åt mig. "Safeade" rätt mycket på julbordet också men fick ändå ångest. Mycket ätstörningstankar och beteenden så det var kanske inte min bästa julafton. Men nu är den över och jag kan släppa den vilket är skönt.

Men dagen var inte bara jobbig utan det dök upp en del fina stunder också. Min fina vän Paulina kom förbi med hennes sambo och deras lilla son som bara är två månader. Så sjukt jäkla söt. Det var väldigt uppfriskande för mig. Sedan har jag fått väldigt fina julklappar också, är så tacksam över varenda en. Jag uppskattade också kvällen då hela familjen samlades och spelade spel. Jag fick skratta och slippa tänka på ångesten en stund. Charadspel är verkligen bästa boten mot ångest.

Hoppas ni hade en fin julafton!

Kisses-A💋

?Kisses-A??

Gillar

Kommentarer

t3g3lhuset
t3g3lhuset,
skönt att du haft en bra jul med tanke på omständigheterna när kommer inlägget om gräddi?
nouw.com/t3g3lhuset
M
,
Så ledsen jag blir av att du har sån ångest över maten och att det inte lättar. Hoppas du känna glädje över maten nån dag och att mat får vara precis vad det är. Nämligen energi och njutning och en källa till social glädje. ❤
lovebyagge
lovebyagge,
Ja dET är jävligt tufft. Det kommer nog ta lång tid och kräva hårt arbete för mig att nå dit. Men jag ska komma dit nån dag, vägrar må såhär resten av livet ❤️
nouw.com/lovebyagge
Matilda
,
Härliga kaninen(vad hette den nu igen?)och Russi. Självklart skall de få paket! Min kanin fick hö och hunden en leksak och tuggben. Nya Jul kommer och nästa år firar du den utan anorexi, utan begränsingar eller hur? Speciell julrätt du hade färggrann men nog liten och knapp. Åt du någon julgodis? pepparkakor?
lovebyagge
lovebyagge,
Gräddi heter hon 😊 ja nästa jul ska bli bättre! Ja jag safeade rätt mkt till julbordet och är medveten om att jag inte åt tillräckligt. Nä åt inget julgodis eller pepparkakor. Åt lite nötter och torkad frukt till Kalle när de andra åt Godis o sånt.
nouw.com/lovebyagge