Instagram @dilllis

kokoskaffe

Vardag

Godmorgon, hoppas ni sovit gott!

Jag har för första gången på länge sovit riktigt bra inatt. Jag sov hela natten och vaknade första gången klockan 06 och sen somnade jag om och klockan var närmare 09 innan jag klev upp - så skönt! Behövde verkligen få sova ut ordentligt. Vet inte vad det beror på, kanske att jag fått lite trygghet i form av vovvekärlek?

Nu har jag intagit mitt morgonkaffe med lite kokosmjölk, jag är ju en sucker för kokos i alla former så att byta ut havredrycken mot kokosdryck var en hit. Alltid gott med lite variation.

Kisses - A💋

?Kisses-A??

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

lovebyagge
lovebyagge,
Jag var väldigt lös i magen och fick springa på toa ofta. Sedan hade jag mycket magsmärtor och sen en obehagskänsla att jag aldrig kände mig riktigt tömd efter toabesök. Idag är det dock bättre, äter/dricker ju inget animaliskt iochmed att jag är vegan och mjölken kan ha varit en bov i dramat med min lösa mage men jag vet inte. Det andra hade nog mycket att göra med förhållandet jag var i för mycket försvann när vi gjorde slut. Mådde väldigt dåligt när vi var tillsammans och sånt påverkar ju också hur magen mår. Men annars så har jag inte behövt undvika någon viss typ av mat.
nouw.com/lovebyagge
Camilla
,
Låter gott med kokosmjölk i kaffet 😍 Läste att du har/haft problem med magen. På vilket vis då? Jag har IBS. Också generella problem med magen sen alla år av ätstörning. Magen gillar inte alls kaffe men har svårt att låta bli en kopp om dagen 😬 Annars undviker jag kål, bönor, lök, äpple mm. Är det vissa livsmedel som du får undvika? Kram!