Instagram @dilllis

Jag mår så jävla dåligt...

Vardag, Ätbart, Anorexi, Måltider

...havrevaniljlatte att starta morgonen med

...selfies från i måndags

...pad thai till middag

Alltså rubriken säger ju allt. Jag mår så jävla dåligt just nu. Det känns typ lika illa som innan jag blev inlagd, men har inga planer på att ta livet av mig nu, det är skillnaden. Det känns som allt bara blir värre och värre och hade jag inte hundarna vet jag inte vad jag skulle göra. Ronja gör verkligen så jag väljer att leva.

Idag har jag gråtit så många gånger. Skurit mig själv och gjort saker som också är destruktivt för mig. Saker jag inte gjort på år. Som görs i syfte för ångestdämpning och att skada mig själv på.

Jag har också haft DBT idag, vilket är så jävla jobbigt även om det blev en riktigt bra DBT-session idag. Något som var bra idag iallafall var träningen, körde marklyft bl.a och det kändes bara superbra. Till middag blev det thai, förtjänade det efter en sån här jävlig dag med massor av tårar, självskada och ångest. Men fick ångest av maten, åt alldeles för mycket kändes det som.

Jag mår verkligen inte bra just nu. Och jag vet inte hur jag ska göra. För äter det gör jag iallafall. Men allt är så jävla illa, riktigt jävla illa och det går bara utför. Det känns som det blir aldrig bra för mig. Jag vet inte hur jag ska orka. Men jag gör det ju för Ronjas skull. Jag måste ta hand om henne.


?Kisses-A??

Gillar

Kommentarer

FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Massa kramar! Ha Ronja som motivation, du får inte lämna henne okej?<33
nouw.com/fannybjerenius
lovebyagge
lovebyagge,
ja hon är min största motivation, och jag ska inte lämna henne lvoar <3
nouw.com/lovebyagge