Instagram @dilllis

Matplanering

Vardag, Anorexi, Behandling

...foodshopping och matplanering

Idag var det dags för dagvård igen så vid 06 imorse åkte jag från Stockholm. Idag var det planering inför helgen som gällde och mitt mål är helt enkelt att äta allt. Så efter dagvården så gjorde jag och min behandlare upp en matplan och aktivitet efter måltiderna så att maten även får stanna i magen. Åt mellis och eftermiddags-näringsdryck med min behandlare innan jag gick hem.

Planen inför helgen känns bra och trygg. Om jag bara följer det som står på pappret så ska det nog gå vägen, men har ändå en oro över hur jag ska lyckas. För det är ju så typiskt mig att säga en sak och sedan göra en annan. Men jag har iallafall bestämt mig att jag inte vill tillbaka till avdelningen utan vill klara detta hemma med hjälp från dagvården och min behandlare. På lördag får jag besök av mammi också, så då har jag ju hennes stöd. Men annars måste jag försöka hålla mig till planen på egen hand, en måltid i taget.

Kisses-A💋

?Kisses-A??

Gillar

Kommentarer

Matilda
,
Så bra med matplan, mycket lättare att lyckas. NÄR du följer planen inte om. Tveka inte var inte osäker. bestäm dig att du gör det. Visa dig själv att du är stark och klarar av det. Är du ännu vegan? Finns det vegan kvarg? Vad för mysli och vegebiffar anväder du? Hur mycket är 1portion gröt, måste du mäta exakt mängderna? Grönsaker äter du vid måltiderna?
lovebyagge
lovebyagge,
ja deT känns väldigt bra med en matplan, då behöver jag "bara" titta på pappret och göra det som står, slipper tänka så mycket vilket alltid startar krig i mitt huvud. Så det känns tryggt med en matplan. 😊 yes jag är fortfarande vegan så det är Vegansk kvarg (Alpro go on) jag använder pauluns müsli, biffarna är från lite olika märken bl.a. Coop, risenta. Jag kokar gröt på 1 dl havregryn. Ja jag äter grönsaker till men får bestämma mängd själv. Har inget problem med att äta grönsaker liksom 😊 just nu mäter jag innan jag lärt mig att se med ögat. Annars är risken stor att jag tar för lite.
nouw.com/lovebyagge