Instagram @dilllis

depressed

Vardag, Ätbart, Psykisk ohälsa

Jag gör ingenting om dagarna längre förutom att gå ut med Ronja typ. Jag är så trött, framförallt psykiskt. Jag orkar ingenting längre. Allt känns som att bestiga ett berg. Och jag har ingen lust heller. Alltså fan, det blir inte bättre. Jag önskar verkligen jag hade "A" nu. Att jag kunde ringa till henne och prata eller åtminstone ha ett inbokat samtal. Nu har jag ingenting och såklart blev det så när det är som värst. En jobbig sak kommer sällan ensam.

Ronja är alltid där bredvid mig, tar hand om mig när det blir jobbigt. Hon är bäst och skulle aldrig överleva utan henne. Men jag är i en riktig svacka nu, djupare än vad jag varit på läääänge. Jag brukar inte ha särskilt mycket depressionssymtom, men det har jag nu när jag bara vill ligga i soffan, sover och ingenting känns kul. Vad är det som händer med mig?

Nu ska jag sova och imorgon ska jag träffa Zandra, vilket känns bra då jag har något att se framemot och då kan jag iallafall få må lite bättre.

?Kisses-A??

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Vill bara påminna dig om att det är okej att vara ledsen, trött och nedstämd, det varar inte för evigt. Låt dig själv sova, vila och återhämta dig så länge du behöver så kommer det att kännas bättre så småning om. Det är viktigt att ta hand om sig själv, även fast det är svårt ibland. Kram
m
,
Fina du, förstår att du känner dig övergiven, lämnad, allt gör så ont. Kan du prata med boendestöd om hur du känner, finns det någon av dem som du känner dig mer trygg med? Tror du att du sklle kunna ringa A:s telefonsvarare, ibland kan det kännas skönt bara att höra hens röst, att släppa ut lite av all det som gör så ont inuti. Att du vet att hon kommer höra det, att hon på ngt sätt finns där ändå. Tänker på dig och bara önskar att du snart får må lite bättre ❤️