Instagram @dilllis

Alltid skönt att få prata av sig

Vardag, Ätbart, Anorexi, Behandling, Måltider

...dags för fotografering

...dagens outfirre

Golunch - Bananpannkakor med hallon, blåbär & pepparkakssås

Idag känts det som det varit mycket fläng fram och tillbaka, handlar väl mycket om att jag var på sjukhuset i två omgångar. Jag var först där halv tolv för fotografering inför kortet till VFU:n, alltså kunde man bli fulare på den bilden? Varför blir man alltid så ful på alla sådana där foton..

Vid halv två var jag tillbaka på sjukhusområdet men till ätstörningsenheten denna gång. Det togs både vikt och puls/bt. Vikten visade lite ner, men inte mycket så det var ju lugnt. Men har ju ätit som jag ska för det mesta och andra godsaker så skulle vara konstigt om vågen visade ner. Jag trodde ju på massvis med +. Men tycker ju att jag väger för mycket, men kommer ju inte sluta äta för det. Även om anorexitankarna försöker locka mig dit. För innerst inne vet jag ju att det inte blir bättre av gå ner alla dessa kilon igen. Så jag fortsätter att äta och kriga trots att jag har så svårt att acceptera den här vikten och då har jag ändå hur många kilo som helst kvar att gå upp för att nå en "friskvikt." Får panik av bara tanken på det..

Samtalet gick riktigt bra iallafall. Pratade om mycket och det var skönt att bara få allt ur mig och fick bra respons på det också. Vi pratade om allt om julen och familjen, triggers och även lite annat. För jag har blivit mer lätttriggad på senaste tiden, inte att jag triggas lätt men jag blir triggad av vissa saker nu och det blev jag inte alls för några månader sen. Men det var skönt att prata ut om julen iallafall, har burit på allt sedan julafton så det var skönt att kunna få prata om det och få se vissa saker lite klarare också. Så det var faktiskt väldigt skönt när jag gick därifrån, även om siffran från vågen alltid sitter i huvudet.

Vid fem blev det gymmet och nu tittar jag på sällskapsresan. Måste även tipsa om en sjukt bra serie på netflix som jag började titta på idag, - YOU. Sjukt bra!


?Kisses-A??

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Håller verkligen med dig❤️
nouw.com/byalma