Alla har nog varit med om förbjuden kärlek på något sätt. I mitt fall så är det att han bara ser mig som en vän. Men det är ändå lika jobbit som det skulle vara något annat. Kärlek är en enda ond cirkel värkar det som. Alla mina förhållanden har börjat bra men slutar alltid i tårar. Så börjar ge upp det här med kärlek nu. man kanske ska ta och ge upp den nu!! Vet liksom inte var jag har honom längre.

Men har ni några tips om hur man kan göra så får ni gärna skriva dom till mig.

Orkar inte med att bli sårad längre. :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att det ska vara så stor skillnad mellan alla människor. Tydligen får man inte vara lite mullig för då blir man kallad fet.  Är man smal så blir man kallad benrangel. Tet här är inte okej. 

Alla ser olika ut och det måste alla börja förstå. dom som är mulliga kanske inte kan gå ner i vikt och dom som är sjukt smala kanske inte kan gå upp i vikt. Men man ska inte dömas på det ändå. man borde bli dömd av insidan och ens personlig het inte hur man ser ut.

Likes

Comments

1. Säger alltid tack
Selena Gomez är ensambarn och har genom åren fått höra att hon ska vara bortskämd. Något hon inte håller med om. ”Jag hatar när människor inte bryr sig om att säga ’tack’.”


2. Löshår, yes please!
Vi är väl alla lite avundsjuka på Selenas glansiga, volumösa, perfekta hår? Men i en video med Youtubern Lilly Singh berättade Selena med en axelryckning att ”mitt hår är väldigt fejk”.


3. Tequila­drottning?
Äta citroner frivilligt? Ja, om du heter Selena Gomez. Hon snacksar gärna citroner med lite salt på. Andra använder det som tillbehör till tequila…


4. Britney är favoriten
”Den första konserten jag någonsin var på var en Britney Spears-konsert. Jag kommer ihåg att det var höjdpunkten av mitt liv dittills! Jag var i sjunde himlen!”. Hon berättar även att Brittan är en stor idol och inspiration för henne.


5. Spegel, spegel…
På frågan om Selena ser sig själv som vacker svarar hon ”jag har lärt mig att man inte behöver fixa sig för att vara vacker. Vissa dagar gillar jag det jag ser i spegeln. Andra dagar känner jag inte att det är någon idé att ens försöka.” Hon är precis som vi alltså!


6. Sparkade sin mamma
Selena sparkade sin mamma från rollen som manager och passade samtidigt på att byta skivbolag. Hon ville testa att stå på egna ben. ”Jag vill känna mig lite obekväm. Jag vill vara min egen person, och testa mig själv. Se vad jag klarar av!”


7. Hånglar gärna med James Franco
I filmen ”In dubious battle” spelar Selena rollen som en ung mamma. Hon spelar mot snyggingen James Franco som även regisserar filmen. Och Selena gillade uppenbarligen att spela in scenen där hon kysser James. ”Jag skämtade och sa flera gånger, ’vi gör det igen va?’. Han är bra på att kyssas.”


8. Dricker olivolja
Selena dricker alltid olivolja innan hon går upp på scen, ett tips hon fått från sångerskan Kelly Clarkson. ”Det är vidrigt men det hjälper till att skydda halsen.”


9. Älskar pizzakanter
Många tycker att pizzakanten är överflödig och slänger bort den, men inte Selena. Hon älskar pizza och äter varje del. ”Kanten är min favoritdel på pizzan!”


10. Hatar att dejta
Selena dejtar motvilligt. ”Jag hatar det. Jag blir knäpp av tanken på att killen har googlat mig innan vi träffas, det har hänt förut.”


11. Större än Taylor Swift
Selena Gomez har gått om Taylor Swift i antalet följare på Instagram. I skrivande stund har Selena 76,1 miljoner följare och Taylor 74,7 miljoner.

Likes

Comments