Jag har en trädgård. En stor grön, blomstrande och full av fruktträd- trädgård. Den är lika vacker en regnig dag som när solen står högt på himlen. Den fyller mig med nyförälskade känslor och sinnesro som inte riktigt går att finna någon annanstans. Efter jobb tar jag min tekopp ut i trädgården för att gå ut och känna på alla gröna löv och lukta på alla friska dofter i takt med fåglarnas sång. Yes, det låter lite sagolikt och ja det är det också.

Vi har tagit oss an världens största hus med världens största trädgård, där vårt förra hem får plats 10 gånger om.. Lite läskigt och lite galet, men så väl investerat i vårt välmående. Även om jag ligger inne på min fjärde dag som snorig och febrig så är det så mycket härligare att vara sjuk i detta hem. Jag njuter även om jag är sjuk. Så puss på att livet ibland tar lustiga vändor som öppnar nya perspektiv och möjligheter.


Love.Peace.HappinessBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är vår i hjärtat och sommar i sinnet, herrejävlar vad livet bjussar på härligheter. Jag är inte så förtjust i adjektivet "nöjd" men det är faktiskt så jag skulle vilja beskriva mitt sinnestillstånd just nu. Så jäkla nöjd över att jag får leva det liv som jag lever och tillsammans med de människor jag har kring mig. Puss livet!


Love.Peace.Happiness


Likes

Comments

Så var det mitten av April och här sitter jag känner mig lurad på tid. Hur gick det så snabbt att plötsligt är våren påväg på riktigt? Luften är fylld med pollen, trädens knoppar väntar på att få spricka ut i blom och himmelns skiftande humör är värre än PMS. Jag hinner inte med, nuet går så fort att jag knappt hinner reflektera över allt fint som händer kring mig samtidigt som jag dagligen stannar upp för att hämta ett extra andetag när människan ännu en gång visat sin fulaste sida. Kanske är det på gott och ont att tiden flyger förbi precis som molnen på himmeln, måste bara försöka hinna i kapp så att jag hinner vara här och nu. Så att jag hinner känna, njuta, uppleva och observera hur det är när det mesta är som det ska. Puss livet för att du bjussar på så mycket fint att jag inte hinner med!


Love. Peace. Happiness.


Likes

Comments

Naturen. Det gröna, gula och blåa i detta land gör mig förälskad gång på gång. Möjligheten att plocka mango direkt från trädet, bada i vattenfall och upptäcka orörd djungel får mig att stanna upp för att andas in nuet.

M A K A L Ö ST fint. Så jävla fint.


Love. Peace. Happiness.Likes

Comments

Snart 4 veckor i landet där människorna lever med hjärtat, i landet där alla känslor är så mycket starkare och där kontrasterna är oundvikliga. Här finns så mycket gott som ständigt utmanas av korruption och orättvisor. Kanske är det därför jag känner så mycket för detta land. En hinner inte landa i hur verkligheten ser ut innan den ändras igen. På knappt 4 veckor har jag hunnit se naturens underverk och ett civilsamhälle i kaos. Det går inte att att undvika det vackra men inte heller det fula och orättvisa.

Hjärtat och hjärnan är fulla av nya intryck och känslor, älskade Brasilien vi ses snart igen!

Love. Peace. Happiness


Likes

Comments

När vardagen rullar på alldeles för bra så kommer ofta tanken "får det verkligen vara såhär bra?" till mig. Det är ganska märkligt egentligen att jag ifrågasätter stunder som är känns bra och som ger mig mycket glädje och energi. För det är väl så en vill att det ska kännas jämt?

Kanske bör jag detta år lära mig att njuta av de stunder som känns bra, njuta utan att ifrågasätta varför, hur och när känslan kommer att förändras. Kanske är det ett sätt att hålla sig kvar i det där nuet, nuet som sker hela tiden, varje dag. varje minut och varje sekund. Kanske...


Love. Peace. Happiness


Likes

Comments

​I mitt arbete träffar jag människor med ryggsäckar fyllda av minnen från tragedi och sorg, med ryggsäckar så tunga att de ibland släpar efter dem i marken. De bär på dem dag ut och dag in, ändå möts vi med så mycket värme och skratt. Igår fyllde de upp mitt hjärta till bredden med sina varma ord och hjärtliga skratt. Jag känner tacksamhet för att få vara dem nära och jag blir varm från tå till topp av deras engagemang, driv och vilja för det goda. Även om deras ryggsäckar är fyllda med krig, förluster, sorg och smärta så fyller de alla rum med hopp och kärlek. I allt mörker så lyser de starkare än någonsin. Så jävla fint. Puss!


Love. Peace. Happiness. Likes

Comments