Helg

Hej!

Det är fredagkväll och jag sitter i skrivande stund i soffan med familjen och kollar på idol. Älskar verkligen myskvällar och Idol iår är så himla dpånnande, alla deltagare som är kvar är så grymma. Håller ni med?

Idag var min första dag på jobbet efter nästan 2 veckor hemma. Det vsr mycket barn borta så det var verkligen en lugn start vilket var väldigt skönt. Blev dock helt galet trött innan mellis och ville inget annat än att åka hem och sova. När jag väl kom hem blev det dock ingen tupplur, utan jag bytte om och åkte direkt till tuna park för att köpa ett skyddsglas till min nya telefon. Jag har liksom inte velat börja använda den innan jag haft ett extra glas för vill inte ha sönder den, nojig jag är haha. Fick i alla fall otroligt bra service på tre-butiken då dom hjälpte mig med att sätta på extraglaset, så snällt av dom. Därefter åkte jag till Ica för att hämta ut mitt paket från Asos. Har inte riktigt testat grejerna jag köpt än för orkade verkligen inte när jag kom hem så det får bli morgondagens att göra. Sedan dess har jag ätit middag och glass men även tvättat håret för det var så skitigt haha.

Planerna för morgondagen är att städa mitt rum, för det är galet stökigt. Jag ska också ut i skogen och plocka svamp med mamma samt ta en promenad vid en sjö. Mailen måste jag också ta tag i och beta av för det finns massor av mail haha. Jag ska också ta det väldigt lungt för jag har ju faktiskt varit sjuk och då måste jag tänka på min egen hälsa.

Hoppas ni har haft en bra vecka och är redo för helg!

20201106

Gillar

Kommentarer