Hej! Long time, no seen.
Har ju inte riktigt uppdaterat så mycket jag trodde att jag skulle kunna göra när vi flyttade till Norge. Dock så har varje dag varit väldigt intensiv & de dagar jag varit ledig har jag bara behövt chilla. Har fått ett jobb där jag denna vecka jobbat fem dagar TIO timmar i streck. Inte alls van vid det & sociala medier har därför hamnat vid sidan av. Jag har inte för fem öre haft motivation till att ta bilder, eller hitta på något över huvudtaget egentligen, därav inget kul att fotografera heller.. Vill byta jobb, få lön (mat osv är så freakin dyrt här så man känner sig j*kligt fattig just nu) & vill ha familjen här. Bara efter två veckor känner jag av hemlängtan litegrann, men vet om att med Arkaitx vid min sida kommer de tuffa dagarna bli mindre tuffa & de bra dagarna extra bra! Så att ta en dag i taget kommer göra att jag till slut kommer till rätta här i Haugesund 💪🏼

Det blev min lilla uppdatering för stunden & fler kommer det komma
Xo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll! Har varit två lugna dagar med utforskning av staden & lunch på köpcenter. Imorgon är ingen vanlig dag föööör, det e MIN FÖDELSEDAG! en dag med pojkvännen utan jobb, så kommer nog bli en bra dag hihi

Likes

Comments

Vi har kommit fram till Norgeee!!! Anlände sent i måndagskväll & har under dessa dagar fått lägenhet & jobb. Allt känns väldigt bra hittills förutom att jag fattar mindre än hälften vad de säger.. svårare än förväntat 🤔 Kommer bli nån hockeyfru framöver då jag hänger med & kollar på träningar haha..

Likes

Comments

Goddag! Bilderna är från Vejbystrand/Ängelholm som jag nu inte kommer komma till förrän tidigast mars nästa år. Är såååå taggad på Norge nu och det närmar sig mer och mer. Packning står på to do listan idag så bara att sätta igång nu!

Likes

Comments

Från att jag tror att jag kommer stanna i Stockholm ett tag ska jag nu flytta till Norge. Varför är pga att min pojkvän fått hockeykontrakt där & jag fick möjlighet att följa med. Där kommer jag få jobb i princip direkt & boendet är snart löst. Så efter knappt två veckor i Stockholm åker jag till Norge på måndag, galet! Därifrån kommer det komma mer uppdatering så fort vi har allt på plats.

Likes

Comments

Pågrund av mina utslag i ansiktet har det gjort att jag i princip bara är hemma & inte vill göra speciellt mycket då jag känner mig ful för tillfället haha.. Därför har det tyvärr inte blivit någon uppdatering för jag har inga bilder eller något intressant att skriva om direkt. Det enda som hänt är en massa jobbsökande, Netflix & en promenad igårkväll då himlen var så fin (som bilden visar, blir dock aldrig lika fint på bild). Utslagen börjar bli bättre iaf & nästa vecka kommer förhoppningsvis bli roligare.

Likes

Comments

Åh nej, har reagerat enormt på nåt tvättmedel eller rengöringsmedel av något slag & av det fått utslag i halva ansiktet.. kliar & är sååå irriterat så mitt humör är inte det bästa just nu. Sitter i Arkaitx vardagsrum med godis & vänner på tvn så klarar mig hittills men önskar det försvinner så fort jag blinkar varje gång..

Likes

Comments

Update från Stockholm: Fick inbokat en arbetsintervju nästa torsdag vilket ska bli så kul.
Nu har det varit träning på schemat och dags för lunch och kolla på vänner.

xoxo

Likes

Comments

Nu är jag framme i Stockholm hemma hos pojkvännen!!! Riktigt känslosamt när jag lämnade familjen haha men nu blir det minsann jobbsökande 💪🏼

Likes

Comments

Snart åker jag upp till denna kille för att stanna ett tag (hur länge vet jag ej haha..). Är sååå taggad och längtar sååå till honom och allt jag har att se framemot. Ska upp runt 6-7 imorgonbitti sen några timmar senare sitter jag på flyget till Stockholm! Galet!

Likes

Comments