Jag ligger och dinglar i soffan och känner mig uttråkad. Som om jag vill göra massa grejer men vet inte vad och är för lat för att göra nått. Ni kanske vet känslan?

Jag funderar på att lägga ut den bilden på instagram men har tappat förmågan av att känna av vad som är en bra insta bild och vad som bara är för random. Min syster brukade hjälpa mig men hon har en low key pojkvän här som hon hänger med hela tiden istället för mig. Lite sad men helt okej!

Det är varmt här i New york idag, 30 grader, och jag tror att jag ska gå ut till parken en snabbis innan middag. Mc carren park ligger kanske 100 meter bort och är rätt mysig. Ska försöka hitta en podcast eller kanske göra en spellista inför sommaren!

Kan dela med mig av den här sen och även mina sommarplaner som är helt spikade nu!

Kram
L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inget gråtinlägg även om rubriken hintar till det!

Jag kö
pte en mascara och ett genomskinligt läppglans igår efter katt volontären. Hade upptäckt en (antagligen rät gammal) trend och tänkte att jag ville prova! Tyckte det blev vårigt och fint!

Likes

Comments

Jag känner mig lite missnöjd och uppgiven. Nedstämd är ett bra samlingsnamn. Sociala medier får en att jämföra sig och sitt liv med andra. Jag tror att jag ska lyssna lite på musik.

Likes

Comments

Jag måste göra 30 h community hours i min skola som ska vara klara i slutet av maj. Insåg detta för två veckor sen så fick lite bråttom att hitta ett ställe. Hittade Ollie's place som ett ett cat shelter och nu voluntärar jag här tre timmar på söndagar och två på tisdagar. Detta har fått mig att inse att jag är en hundmänniska. Fast vissa katter är rätt söta.

Nu är jag precis klar och ska nog hem. Vi får se!

Likes

Comments

Jag har inte bloggat här sedan jag flyttade till New York. Jag startade denhär bloggen en gång i tiden för att jag skulle blogga om mitt liv när jag flyttade från Stocholm till New York City. Men jag slutade när jag tömde huset.

Mitt liv ser idag helt annorlunda ut. Jag kan inte bestämma mig om det är bättre eller sämre, men det är i alla fall helt annat än jag förväntat mig. Jag sitter för tillfället på ett mysigt café i East Village och väntar på att klockan ska bli 10. Då ska jag gå rakt över gatan in på Ollies Place där jag volontärjobbar med hemlösa katter. Jag dricker kaffe mocka och läser Shakespeare och tyckte att det sa ganska mycket om mitt liv nu så bestämde mig för att ta en bild och börja blogga.

Vi hörs lite senare.
Kram
Lova

Likes

Comments