När jag kom hem från Hanna så pluggade jag eftersom att vi har två prov nästa vecka som jag inte har börjat plugga på men orkade verkligen inte sitta hela dagen så jag, Emma och Tilde drog iväg och åkte lite skidor på stadion. Det var kanske inte den roligaste skidturen i mitt liv hahaha 400 meters spår med konstsnö... men det var lite mysigt ändå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi hade skola hela dagen. Under håltimmen gick vi på promenad och fikade, jag och Astrid delade på en choklad och hasselnötschesecake och den var supergod som vanligt.

Efter skolan handlade vi thaimat och godis och sedan hade vi myskväll hos Hanna

Likes

Comments


I tisdags firade vi Astrids födelsedag. Vi åt middag och Hanna hade bakat cheesecake, den var sååå himla god!! Grattis igen världens bästa Astroood!!

Likes

Comments

Vi firade alla hjärtans dag med en resa till Romme för en dag i skidbacken. Hanna åkte skidor för första gången och hon var sååååå duktig!!!! Hon körde i all världens fart och även om hon ramlade några gånger så reste hon sig upp igen. Vi har i alla fall haft en jättebra dag och nu har vi suttit på bussen hem i cirka 2 timmar, så snart är vi hemma i Stockholm igen. Hoppas alla har haft en jättebra alla ♥️ Dag!

Likes

Comments