Ber verkligen om ursäkt, men jag mår inte jätte bra just nu då det hänt saker utanför bloggen så jag kommer tillbaka när jag har ork:))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag ska jag till Malmö, bussen får 9.30 tror jag det var, mina grymt sköna vänner fixade en biljett till mig så jag ska åka med dem.
Jag är alltså vaken nu redan för att hinna med allt jag ska göra innan. Ska till Malmö för att se SM finalerna i handboll, kommer bli riktigt nice.
Med mitt gulsvarta hjärta håller jag på Sävehof & Alingsås idag.
Ska försöka hinna med mycket bloggning idag då det kan bli väldigt svårt, men ska försöka så gott jag kan.


Likes

Comments

Inte alla mysigt, men sitter på bussen påväg hen från stan nu och fy vad varmt det är idag, har även en hel svart outfit som verkligen inte gör det mindre varmt heller.

Fick iallafall med mig ett par svarta shorts från Gina & en vit stickad tröja från bubbleroom, är jätte nöjd. Så är som sagt påväg hen nu och ska bara snabb byta om för om en halv timme ska jag åka och kolla på mitt lag, fick en fråga varför jag inte ska spela och det är för jag valde att inte anmäla mig på grund av olika skäl, ville inte spela den cupen för jag har aldrig tyckt om den haha, sen ska jag kolla SM finalerna i Malmö imorgon så det blev inget spel för min del.


Likes

Comments


Likes

Comments

Jag ber verkligen om ursäkt för min jätte dåliga uppdatering när jag lovat att komma igång, men har inte mått bra de senaste dagarna vilket som tyvärr är mitt privat liv så jag väljer att inte skriva ut det här, vill inte ha min blogg som en deppblogg så vi skippar det.

Tänkte iallafall försöka hålla humöret uppe imon och köra på som vanligt, hoppas ni är kvar här:))


Likes

Comments

Riktigt bra väder idag igen, trotts det har jag på mig dessa varma kläder men det ska ju tydligen regna vid 1 tiden så det var lika bra.
Ska som rubriken säger till Liseberg för att övervinna min rädsla och åka helix, jag som inte ens åkt kanonen haha fy..lär nog dö under tiden, men vill få det överstökat. Blir nog Liseberg hela dagen tills det stänger, sen bara hem och ta det lungt så en fullspäckad dag blir det iallafall.


Likes

Comments

Är påväg till Alingsås för lunch och kolla lite handboll, måste säga att jag håller på Alingsås, så hoppas på vinst för dom.Solglasögonen jag fick med mig hem igår för endast 79kr, är hur nöjd som helst.

Likes

Comments