känns lite bättre idag . Tack och lov för de. dock nästäppa och torr hals.. men jag känner mig piggare. nu ska jag åka iväg om en halv timme till motala för läkar besök.
när jag kommer hem blir de tvätta diska och plocka iordning. eventuellt ta min vecka torkning utav väggarna. beror på hur mycket energi som är kvar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

efter skolan traskade jag till Tessan där de vankades mys med barnen och ett pladeer utan stop :). därefter besökte jag apoteket och handla mig världens förkylnings kur. när jag kom hem la jag mig en stund i soffan och snaska på godis. men så somnade jag och vakna två timmar senare i en bäckmörk lägenhet och inte nog med de, en hård karamell kvar i munnen!!
nu har jag tänt upp och gjort lite utav engelskan bara en uppgift kvar.
mår inte så bra just nu. känner mig exteemt deprimerad och mår allmänt kasst i kroppen.
tänkte in och ta en låång dusch men orkar inte riktigt...

Likes

Comments

haft en riktig pissnatt. sovit som en kratta då halsen gjort uppror och näsan igen täppt. bättre vara vaken då eftersom kroppen verkar vilja täppa igen vartenda utandningsorgan i kroppen på nätterna.
nu ska jag fixa mig för skolan oxh därefter blir de kvalitets tid med Tessan.
imorgon ska jag till läkaren i motala och sära på benen, ett läkar besök jag tror alla kvinnor gärna skippar.
nu får jag slänga på fejk nyllet så jag inte blir sen.

Likes

Comments

vet inte om jag håller på att bli sjuk igen... sjukt trött efter skolan och pang sa de typ och världens halsont? :/ Aldrif känt de så..
nu ligger jag med tee och kurar mig i soffan. samtidigt så självklart håller jag på att måla mina naglar.

Likes

Comments

Vill inget annat än att köpa massor med nya grejer till vår enkla boning.

Första fokus sovrummet
Likes

Comments

kvällen har spenderats som följande

Likes

Comments

gjort åter ett försök att få liv i min käre sambo. ute skiner solen så jag vill ut på promenad innan den försvinner igen. men jag får väl ut och gå ensam känns de som. sedan tänkte jag att vi ska stor handla då både frys och kyl är väldigt tomt här hemma och ikväll laga en riktigt god middag.
engelskan har jag fått pausa eftersom jag fastnat.

Likes

Comments

söndag... sitter med engelska uppsats och gör allt för att komma underfund med att jag faktiskt inte har tid att sitta och skriva den just nu... Men icke, en liten liten gubbe i mitt huvud säger emot mig hela tin.... Då jag förövrigt för att göra klart för er så suger jag på engelska. och då snackar jag inte om att ha halvkrassligt uttal eller dåligt skrivförståelse. Utan uttal fullspäckade med svengelska och en skrivförståelse där google translate är min bästa vän i... 
så här sitter jag nu, och har kämpat med att få liv i min man som fortfarande sover för att få hans hjälp och ett terrordåd emot Danne med olika meningsbildningar eller bön för att han ska skjuta mig... 

antingen får jag lämna in ett sugit arbete eller så får jag ta och skita i de, lite så känns de nu. Men likförbannat vill jag lyckas uppnå samma resultat som på min hearingaid(?) prov ett G+. 

play the death march as they lower me down... 

Likes

Comments

har ju varit sjuk nu i två dagar och är nu på benen igen. med mitt kaffe och sveriges radio i bakgrunden så taggar jag till för kapitel prov i engelska... engelska är ett svagt ämne för mig (trots jag tror i alkoholens svindel att jag pratar som en britt) så hoppas jag klara de. då jag var sjuk igår missade jag ett del prov.
saken är den dock att vi har inte gjort så himla mycket ifrån detta kapitel så känner mig ganska så förvirrad över hur vi då kan ha massa med delprov. men jag får ge mig fan på de ändå.
wish me luck

Likes

Comments

efter helgens bravader ligger de just nu en sjuk louise nerbäddad i sitt hem.
hade redovisning oxh prov igår i skolan vilket båda gick rätt åt helvete!! mådde riktigt dåligt och idag är de likadant. nu har jag förflyttat mig ifrån sängen till soffan.

Likes

Comments