Hotel Tylösand 2019

Posted i: Travel, Adventures

Dagens indlæg handler om en kærestetur til Sverige på spaophold, hvor den står på hygge, selvforkælelse og kærlighed i spandevis. Nicolai og jeg er ikke kun til pladderromantik, vi elsker også at drille hinanden, spise nutellamadder og te os som teenager i de lækre spaomgivelser, som du kan opleve meget mere af i videoen forneden:Plusser

Beliggenheden, faciliteterne og vores hotelværelse samt udsigt var virkelig nogle af de bedste oplevelser fra spaopholdet. Der var blandt andet træningshold, man kan deltage i blandt andet yoga, styrke og dansehold. Det var noget til hver smag. Stranden var også helt fantastisk, der havde vi også mange gåture. Billeder kan ofte sige mere end ord, så her har du et udsnit af de smukke omgivelser:Minusser

Jeg synes desværre ikke, at der var så meget kundeservice - hverken ved morgenmad, frokost eller ved ankomst til hotellet. Det var en hurtig fornøjelse, som var lidt alá: "her er din nøgle, I bor på fjerde etage, og spaen er til højre for jer." Det var sådan set dét. Min oplevelse var mere positiv stemt ved besøg hos Ystad, som du kan læse mere om her.

Vi var i restauranten 4 gange, og to af de gange støvsugede de, mens man sad og spiste, hvilket jeg synes var en smule uhøfligt og ærgerligt. Jeg kunne forestille mig, at der må være andre tidspunkter på dagen, hvor der ikke er lige så fyldt med mennesker. Det ødelagde lidt den dejlige ro, man ellers oplevede på hotellet.

Trods for minusser, vil jeg dog stadig anbefale andre at tage til Hotel Tylösand, det var en virkelig dejlig og smuk fornøjelse. 


With love

Synes godt om

Kommentarer