Www.louisehasselqvist.blogg.seLikes

Comments

En överraskning väntar.. Så håll utkik!

Likes

Comments

sista veckan som sp2a, om exakt en vecka så börjar jag trean. Med andra ord så blir jag en sp3a! Jag vet inte vad magkänslan säger, är de kul,spännande, tråkigt,ledsamt eller jätte härligt.. Jag vet inte än. Känslan kommer nog snart dyka upp ur intet.. Men än så länge tycker jag bara att de ska bli kul att träffa alla igen, var ju inte igår precis! Hur som helst, en sak som är säker är att jag ska njuta varje minut av denna veckan!
   & njuta gör jag ju bäst med min Sofia, jag ska snart åka hem till henne och umgås lite, vi får se vad vi hittar på! Just nu ligger jag i min systers säng med hennes fina macbook, fy vad jag är avis.. Mätt som en idiot är jag också, nästan så jag klarar mig ett år framöver! Hemligehten bakom de hela är två feta korvar och två bytte små bröd. Och självklart flera liter vatten till de med. Ät de så ska du se att magen snart spricker!

   Något som jag får panik över är däremot inte att skolan börjar snart, nej utan att jag inte har något jävla jobb.. Fuck my fucking life säger jag bara! Jag vill ha ett helg, kväll, och även ett jobb som jag kan ha på lovet. Snälla gode gud ge mig de så är du gullig. Tack på för hand! Någon liten fin läsare som vet någon som söker jobb så är de bara att höra av sig, jag är öppen för allt.
  

Likes

Comments

Var precis ute på en 5km pw, riktigt härligt, solen som skiner- inte starkt och inte svagt utan så där lagom en sommar/höst kväll, grusväg och sist men absolut inte minst... Idag hade jag inte min favorit lista på spotify utan idag hade jag min favorit tjej i hörlurarna. Nämligen Sofia Blom. Du är min favorit, du är den som jag vänder mig till först, du är den som alltid lyssnar, du är den som alltid förstår, du är den som får mig le även fast jag precis har fallit en tår, du är den som känner mig mest, du är den som bjuder på dig själv, du är den blivande fadder till mina barn, du är den som bär mig om jag faller! Jag älskar dig så sjukt mycket mitt hjärta så därför skickar jag dagens puss till dig! 
   Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag slänga i mig något gått, kanske en räksallad. Lät ju inte alls fel, inte fel alls! Sedan tänkte jag värma upp soffan hela kvällen. Och tro det eller ej men jag tänkte faktiskt ställa klockan på 9 imorgon, eller ja i närheten där iallafall. Nu ska vi träna på att gå upp tidigt! 
   Nu längtar duschen efter mig...
 

Likes

Comments

känslan då man är vilsen, vilsen om jag ska följa med tjejerna ut eller måste jag stanna pga att min hals värker.. Självklart tänker man inte på sitt bästa utan man gör de som känns rätt & roligaste! Men igår, jag blev faktiskt chockad över mig själv, jag bestämde mig för att vara chaufför ist för att gå ut själv! & idag när jag vaknade, jag var så glad över att jag inte var en gammal bakis tant!!
   Dock bestämde jag mig igår redan att gå milen ute i ullvåker idag, men min hals säger ifrån.. Skit ont även fast jag ens inte säger något.. Och jag är verkligen inte pepp på att bli sjuk nu sista veckan på sommarlovet. Täänk, 1 vecka kvar bara.. Shit vad tiden går fort när man har roligt!
   Nu ska jag koka lite te vatten och sedan slänga mig i sängen igen, inte för att vara bakis och må dåligt i sängen, nej tvärtom! Jag ska njuta tillsammans med min underbara bok! Hoppas ni har haft en bra helgLikes

Comments

Haha Ullared alltså, fyndarens fyndare! Ja ni ser ju på bilden vad jag har köpt men eftersom allt inte är med på bilden så skriver jag även vad jag har inhandlat!
     1 svart väst, 2 rosa ljus, ett par skinhandskar, " one peace" som ser ut som en Björn, 2 tröjor med dödskallar på, 2 mobilskal - ett vitt skin och ett med en dödskalle på, 2 naglack, 2tröjor/linne som man tränar i, löpbyxor, svart/vit blus, en svart klänning- bästa köpet!, pennor till skolan, kollegieblock, rosaparaply, torrschampo, roudge, ögonbrynskugga, 3par trosor, ring, örhänge, pensel, eyeliner, pennvässare!
Jag tror jag fick med allt nu, som sagt, det blev en hel del inhandlat!


Likes

Comments