mode, Samarbejde

Hej allesammen,

Jeg blev inviteret til Hvisk - Fashion Week Celebration den 12 august altså nu på fredag og i som læser min blog er meget velkommne. Beskrivelsen af eventen lød sådan her: I andledningen af Copenhagen Fashion Week inviterer hvisk til åbent hus i vores showroom fredag d. 12. august fra klokken 15.00 til 19.00.Vi byder på lidt lækkert til den søde tand og bobler til de tørstige. I løbet af eftermiddagen vil der være mulighed for at deltage i konkurrencer og vinde fine præmier.Vi vil skabe en inspirationsrig eftermiddag i hvisks ånd, hvor de 30 første besøgende bliver forkælet med en goodiebag.I løbet af eftermiddagen vil blogger, Maria Kragmann, samt vores designer være til stede til en snak - så I har rig mulighed for at blive inspireret, lære os at kende og blive klædt på til den kommende tids trends.Jeg ved endnu ikke om jeg kan, men hvisk ville gerne at jeg inviteret mine bloglæsere og det vil jeg jo selvfølig gerne. Jeg håber også selv at jeg kan komme da det ville være en fed oplevelse. Her får i lige et link til eventet på facebook: https://www.facebook.com/events/488511184676929/

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Her kommer mine seneste instagram billeder og i må meget gerne følge mig LOUISEWORMDUE jeg er begyndt at opdatere min instagram en del!

Likes

Comments

hverdag, mode

Her kommer min outfit som jeg havde igår da jeg var i København på strøget og kigge og så var jeg også i Frederiksberg centret.

Trøje-Gant / Buker-Vila / Sko-Adidas superstar / Taske-Malene Birger / Solbriller-RayBan / Armbånd-Marc By Marc Jacobs / Iphone Cover-Caseapp.dk

Som sagt så var jeg i københavn igår, vi gik mest bare rundt og kiggede på butikker og spiste noget mad. Jeg købte ingenting. Men jeg følte heller ikke at jeg havde brug for noget. Jeg syndes vi fandt et rimelig godt sted og tage nogle outfit billeder på Frederiksberg. Jeg har en masse billeder men jeg valgte fem af dem, men de andre 50 billeder vil måske komme i et andet indlæg, ikke alle men nogen af dem. Håber i for en fantastisk fredag! Kunne i lide stedet jeg tog outfit billeder ved, outfit billeder?

Likes

Comments

Janni Delér - Hun er svensker men skriver både på svensk og engelsk. Hendes billeder er jo 100% genomførte, de er så gode og jeg elsker bare hende blog, hun har også en engelsk youtubekanal der hvor hun laver nogle vlogs og man kan se hendes fantastiske liv, i kan tjekke den ud her.

Tina Maria - Hun er bare så pæn og hendes blog og billeder er så goals hvis en blog kan være det! Den er i hvertfald super god og hendes billeder er fantastisk gode.

Freja Wewer - Freja har en cool og så flot tøjstil elsker den! Hendes blog er så god og hun laver en masse outfits indlæg som jeg virkelig elsker da jeg elsker hendes stil!

Hvem er jeres top 3 blogs som i læser?

Likes

Comments

hverdag

Hej allesammen,
Idag skal jeg ryde op på mit værelse og inde i min walk in closet. Hvis det er noget i vil se kan jeg godt tage nogle billeder på mit værelse og walk in closet når jeg er færdig? Men i får lige nogle flere billeder og en film da jeg var till Beyonce i parken.

Likes

Comments

hverdag, Samarbejde

HAR EN RABATKODE TIL CASEAPP.DK SOM ER LOUISEW20 SOM GIVER DIG 20% PÅ DERES HJEMMESIDE! ​Ovenover kan i se de to produkter som jeg valgte at bestille fra caseapp.dk og jeg er virkelig tilfreds med produkterne og det var super enkelt at sætte "skinet" på min MacBook og jeg elsker cover så meget. Men idag så var jeg i havnen i Malmø og spiste den salat som i kan se på billedet og den er bare så god! Bagefter gik jeg runt i Malmø og jeg købte et par joggingbukser fordi mine adidas havde en masse huller i og syndes at det var tid til et par nye og så købte jeg en ny smykke skuffe som jeg købte for et par uger siden men jeg behøvede en til satte dem ovenpå hinanden som i kan se på billedet under.

Likes

Comments

Samarbejde

http://caseapp.dk 

I kan vinde et gavekort på 300 kr til caseapp.dk så skriv en kommentar for at deltage! Så kontakter jeg vinderen om en uge! 

1. Vælger du hvilket cover, skin eller hvis du vil designe det selv. Jeg valgte at finde et cover og et computer skin som allerede var designet. Men jeg viser også hvordan man designer sit eget længere nede i indlægget for jer der er interesseret af det!

2. Så vælger man den mobil/computer som man har, jeg valgte Iphone 6s og MacBook Air 13 Tum.

3. Vælg det design du vil have.

- Herunder kan du se de forskellige MacBook Air 13 tum skin.

- Herunder kan du se de forskelige Iphone 6S covers som jeg valgte imellem. Som du kan se under er der en masse Iphone deksel at vælge imellem.

4. Når du har valgt den du vil købe så trykker du bare på den og så bagefter trykker du på fortsæt.

5. Når du har trykket på fortsæt kommer du ind der hvor du skal skrive navn, adresse osv. Og så trykker du bare på betal og så skriver du alle dine oplysninger og så har du bestilt og betalt det du gerne ville have hjem.

Nu glæder jeg mig bare til mine produkter kommer hjem og at jeg så kan vise hvad jeg har bestilt og så har jeg også en rabatkode til jer der kommer i det indlæg med de ting som jeg bestillte. Håber i glæder jer lige så meget som jeg gør!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Celiné ca 2500kr / Gina Tricot, 99kr HER!

Hermés, ca 5000kr / Gina Tricot, 99kr HER!

Neiman Marcus, ca 4000kr / Rut&Circle, 599kr HER!

Chanel, ca 55000kr / Gina Tricot, 279kr HER!

​KAN I LIDE SÅDAN HER NOGLE INDLÆG? 

Likes

Comments