Stocholm

Okej så förra veckan så var jag i Stocholm. Lite sent inlägg men men.

Jag var iallafall där på både avresemöte och för att fixa visumet till USA. Det var verkligen en behövlig helg att bara få komne ifrån allt och bara vara med familjen. Mina två klasskompisar Moa och Wilma som också ska åka till USA var också där. Vi träffades både en liten stund på avresa mötet, sedan så åt våra familjer tillsamens på kvällen. Sedan så träffades vi också inne på ambassaden.

Iallafall åter till avresemötet. De var väldigt bra möte och man fick reda på en de information som var väldigt viktigt att veta. Den del av mötet jag gillade mest var när dem gick igenom alla regler, vad som gäller där borta och så. De var väldigt bra att få höra. Även fast allt står på Rules and Regulations så kanske man inte riktigt får in allt som står där, så enligt mig är de bra att få höra det också. Jag fick en större inblick i att detta är på allvar.

Sedan så var jag också på ambassaden, och de gick bra. Det var lite läskigt när man skulle bli kontrollerad för att få komma in i ambassaden, men det gick bara bra. Jag fick mitt visum så ja de kunde väl inte blivit bättre antar jag haha.

De här med att jag skulle vara mer taggad på att åka nu efter Stocholm vet jag inte riktigt vad jag känner. Jag är jätte splitrad och har verkligen ingen aning om vad jag vill. Jag vet bara att jag har så mycket här i Sverige som jag inte vill lämna. Sedan så vet jag att de bästa jag kan göra för min egen skull är att åka. Det har hänt så himla mycket de senaste året, å jag vet att jag bara kommer göra mig själv en tjänsts att åka ifrån Sverige. Självklart kommer jag ju att åka men frågan är bara den om jag vill göra det eller inte.

Jag anmälde mig till mitt utbytesår för lite mer än ett år sedan nu, och väldigt mycket har förnedrats sedan dess och jag har fått nya vänner och folk som jag inte vill lämna. Detta låter kanske ganska löjligt men de är så jag resonerar just nu. Jag ska försöka läsa lite bloggar och titta på några youtube klipp som kanske kommer göra mig mer taggad. Vi kan ju alltid hoppas! :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229