Mitt utbytesår

Hej! Jag är en tjej på 17 år som startar denna bloggen för dig som vill följa med mig på min resa i USA i casper wyoming. Jag har tidigare bloggat på en annan blogg där jag skrivit väldigt mycket om mitt utbytes år men jag kände nu att jag ville starta en helt ny blogg så att alla gamla inlägg inte följer med. jag kan länka min gamla blogg i slutet av inlägget.

Denna bloggen kommer till mesta dels handla om mitt år i USA men också min vardag nu innan jag flyttar.

Det var från en början tänkt att bara jag av alla jag känner skulle göra detta utbytesåret men nu på senaste tiden har jag fått med mig två av mina kompisar vid namn Moa och Wilma. Moa har precis fick sin värdfamilj idag faktiskt och hon kom till arizona ''inta alls avundsjuk eller så'' Nej men min värdfamilj är helt fantastisk och jag kunde inte hamnat på ett bättre ställe. Det enda som är lite segt är att det är väldigt kallt där men det gör inte mig så mycket faktiskt. Wilma har inte fått sin familj ännu men de kommer förmodligen snart.


Detta var bara ett kort inlägg för att berätta lite hur saker och tin ligger till men om ni har några frågor så kan ni bara skriva dom så kan jag svara på dem i ett annat inlägg


Min gamla blogg: http://louisevilhelmsson.blogg.se

Wilmas blogg: http://nouw.com/wilmaexchangeyear

Moas blogg: http://nouw.com/MoooaL/-100-fragor-och-svar-23907762 

Gillar

Kommentarer

smillausa
smillausa,
Gud vad kul med en placering!! Länkar din blogg 😊nouw.com/smillausa
louisewilhelmsson
louisewilhelmsson,
Jaa verkligen! Fick den ganska tidigt, Tack! 😃nouw.com/louisewilhelmsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229