Min dag

Innehåller affiliate-länkar

Hej!

Idag har vart en så flummig å jobbig dag asså ahhaha, nej men de började med att jag å Moa hade bestämt att vi skulle gå och klippa oss. Vi visste inte var men vi ville inte betala mer än 300kr. Vi hittade ett ställe mitt i stan å vi bara a men vi kör liksom för de kostade 250kr. Jag hade ganska långt hår ändå typ lite över bröstet å jag är verkligen jätte nojig med min längd på håret. Jag har alltid velat ha långt hår men har alltid haft svårt att få det att växa. Men iallafall hon som klippte mig kunde inte svenska så hennes kolega fick översätta åt henne så hon pratade ju inte med mig alls. Jag sa att jag bara ville klippa topparna och inget mer, så visade hon liksom lite åvan för bröstet å de var ändå väldigt mycket men jag ville bli av med de slitna liksom.

Eftersom hon inte pratade något med mig så visste jag inte vad hon gjorde för jag kunde inte riktigt se liksom, Men de sluta med att mitt hår nu går till axlarna och är jätte o jämt och verkligen kaos. Jag skojar inte när jag säger att jag aldrig gråtit så mkt i hela mitt liv typ ahaha. Det får bli att klicka hem löshår nu för de finns ju inte så mycket mer att göra.

De som var de sjuka var att när Moa skulle klippa sig så visade till och med Moa hur hon ville ha det. Hon ville ha sitt hår till bröstet ungefär eftersom Moa hade nästan ner till rumpan. Det värsta var ju att hon klippte Moas hår lika kort som mitt. Vi skrattade väldigt mycket efteråt för vi var väldigt chokade för hela processen med att klippa håret tog 10 min typ så man hann inte tänka så himla mycket heller, Så a vi var i chock typ. Men när jag kom hem så börja jag gråta direkt hahah.


Efter att jag lugnat ner mig så stack jag och Hanna till gymmet för att fly lite från verkligheten typ å det var riktigt skönt.

Bilden är från Moas snapstory, var i chock på bilden vilket syns ganska tydligt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229