Hoppträning för Anna-Clara

Hej mina hjärtan, är det bra med er? Med mig är det bra. Trot eller ej men idag är jag inte så trött som jag brukar vara haha. Jag brukar somna på bussen på morgonen och jag brukar sova en sväng i skolan på morgonen men inte idag woop woop! Höll mig vaken hela vägen och även hela dagen i skolan. Ni ba wtf vem sover i skolan, jo jag haha. Jag klarar verkligen inte av att hålla ögonen öppna. Sover inte för lite så vet inte riktigt vad problemet är..

Har ni haft en bra helg? Min har vart toppen! I Fredags jobbade jag mellan 17-21.30, gick riktigt bra och jobbade med roliga kollegor. Alltid riktigt kul att jobba då!

I Lördags var det öppethus mellan 10-13 på min skola. Går transport på Ullvigymnasiet för er som inte vet det, älskar min linje och lever verkligen för min klass. Vid 15 tiden drog jag ut till stallet för att fixa allt inför hoppträningen på kvällen. Jag är en riktig snigel i stallet, är extremt noga när jag mockar så bara där tar det typ 40 min och älskar att prata med folk hehe så ni kan tänka er hur lång tid det tar för mig. Hoppträningen var på klubben för Anna-Clara Pettersson och det gick så bra. Jag börjar få bättre balans och börjar hitta knapparna lite mer. Långt ifrån bra men har heller aldrig ridit en häst som honom. Lär mig så mycket på honom vilket verkligen är så kul! Fick med mig mycket bra tips hem! Älskar verkligen Anna-Clara, hon ser allt och har lösningar på ALLT!

Söndagen bestod utav en uteritt. Jag kände att Amadeus var riktigt trött. Vi galopperade på en grusvägen en bit och i vanliga fall så brukar han dra på när man lättar lite i handen men nu bara lunkade han på i sitt tempo. Han var trött och hade förmodligen extrem träningsverk, stackarn haha. Red 6 km och tog ca 60 min, sååå mysigt!

Hoppas ni får en toppen vecka!

Kram!

Videos från hoppträningen 👇🏼

  • Amadeus

Gillar

Kommentarer

michellepetersson
michellepetersson,
Härligt när man hittar knapparna mer och mer 😊
nouw.com/michellepetersson
IP: 173.208.153.122