Föreläsning med St Hipolyt

Hej mina hjärtan, är det bra med er? Med mig är det toppen. Denna vecka har verkligen gått såå fort! Känns som jag knappt hunnit med att andas, vilket jag dock tycker är kul. Blir så rastlös annars haha. Har ni haft en bra vecka hittills?

Känner att det har vart väldigt lite hästsnack på bloggen ända sen i Lördags men det är för att jag inte ridit Amadeus sen Söndags så finns inte så mycket kul att skriva om då. Jag har iallafall idag vart ut till Ampe då Ronja skrev i sista sekund och frågade om jag kunde ta han. Eftersom jag inte hade nå ridkläder så jag tog med mig min kompis Michelle som håller på att rida lite på ridskolan. Hon har ridit i ca 8 månader och börjar bli riktigt duktig. Är så roligt att följa henne för att hon utvecklas så fort och hon vill verkligen lära sig. Älskar sånt!

Nu på kvällen var jag, mamma och Michelle på en foderföreläsning som St Hipolyt hade på klubben. Så intressant! Fick lära mig så mycket nytt och jag älskar verkligen att ställa frågor. Vi var ca 20 stycken där och det var väl bara jag och en tjej till som frågade något. Mamma slängde även in nån fråga ibland men annars så satt alla helt knäppt tysta. Tycker det är riktigt tråkigt när dom inte vågar, man missar så mycket som man kan lära sig av det! Hur är ni när ni är på föreläsning? Är ni som mig som frågar om allt eller sitter ni bara tysta? Och isåfall varför? Kan vara kul att veta hur andra fungerar.

Det jag tycker var extra bra som St Hipolyt verkligen får ett plus i kanten för är att hon inte stod och propagerade för just deras märke. Utan att hon pratade i allmänhet, hon nämnde inte ett ända märke som säljer kraft foder vilket jag tycker är så bra! Sen förstår jag också att det är väl klart hon tycker deras märke är bäst men det var inget hon sa.

Hoppas ni får en fin Fredag, kram.

  • Amadeus

Gillar

Kommentarer

annagrunewald
annagrunewald,
Älskar deras foder, inte för fodret egentligen utan för att de ger så braa service 😃
nouw.com/annagrunewald