En hästig lördag

Precis som rubriken lyder så har min lördag bestått utav häst, häst och ännu mer häst! Dock helt i min smak hehe. Finns väl inget bättre än att bara vara runt hästar en hel dag?

Jag var iallafall hos Amadeus vid 10.45 och Ronjas hoppträning började 11. Hjälpte till att lägga fram dom sista bommarna och sedan var det igång. Jag tyckte det såg riktigt bra ut, dom fick mycket bra tips och vi såg verkligen idag att galoppbommar var Amadeus svaghet, så det blir att träna bommar. Som vanligt så slutar han aldrig att imponera, var en oxer på kanske 110cm och han hoppa väl som det var typ 140cm typ. Älskar den där hästen alltså haha. Han är verkligen så speciell.

När vi var klara i stallet åkte vi till Strömsholm där det var hopptävling. Vi såg bara 130in och lite av 140in. Så mycket duktiga ekipage, blir verkligen så inspirerad plus att jag får sådan motivation! Har jag en liten svacka så åker jag och kollar på nån tävling och då kommer jag alltid på att. ja juste det är detta jag tränar för! Tips om ni tappar motivation!!

Hoppas eran lördag vart bäst, kram.

Gillar

Kommentarer