27/11 1018

Tveksam på om någon människa är sämre på att blogga än mig.. Vad har hänt denna vecka då?

Söndags - Så red jag Ampe ute på äng äng vi har vid stallet, testade även att rida han på Waterford bett (bett med kulor). Han funkade faktiskt riktigt bra på det. Han brukar kunna bli lite stark, haha eller nej väldigt stark och lite tung när man rider ut men han funkade riktigt bra på det bettet ute.

Måndags - Då fick han vila eftersom han hade gått hårt ett par dagar plus att Ronja vill alltid att han ska ha en vilodag mer vecka. Vilket jag tycker är super bra och han tycker nog även det är super skönt!

Idag - Min plan var att jag skulle rida barbacka idag och bara jogga han lite, ta nån skänkelvikning men inte mer än så. Men man märker på honom redan när man står och gör i ordning honom vilket humör han är på. Och idag var han inte på rida barbacka humör haha. Skrittade ett varv runt stallet och sen gick jag in med han i paddocken, som tur hade jag sadel på för han kunde inte äns skritta dom första varven. Fick börja trava några varv för att sedan kunna skritta han haha. Han drog nån bock i galoppen men efter det vart han riktigt fin. Så kul hur han kan ändra sig under ett ridpass!

Kram.

  • Amadeus

Gillar

Kommentarer