Weekend on a Monday

Hej alla,

Måndag här, men helgen är inte slut för det. Jag har nämligen lagt upp mitt schema så att jag är ledig varje måndag, vilket är såå skönt!

Idag sov jag ut ordentligt, åt lite frukost och sen tog jag och Elin (som också är ledig på måndagar) en lååång promenad ner till Venice Beach. Det tar ca 20 minuter att gå ner dit från där vi bor. Så fantastiskt att kunna bo så nära stranden och bara kunna gå dit när man vill. Vi nyttjar det dock inte alls så mycket som man kan tro, man tar det väl lätt för givet antar jag, men jag ska verkligen bli bättre på att ta promenader ner dit, man mår verkligen så bra av att gå en sväng vid havet!🙏🏼

Imorgon ska jag och Elin troligen åka och köpa en bil så vi kan nyttja vår fina stad ännu mer. Det är ju tyvärr långa sträckor mellan allt man vill se så en bil kommer verkligen vara användbart. Vi är så taggade! Vi kommer att köpa en BMW cab, låter mer fancy än vad det är, det är en bil från 2001 så verkligen inte en dyr bil, men vi kommer nog ha väldigt kul med den bilen ändå! Mer bilder på det kommer i veckan.

För den som vill se hur vår dag såg ut i Venice Beach så är det bara att klicka på videon här.

Enjoy 💋


Gillar

Kommentarer