Vårpromenad och babyshower

Det är en glad men trött tjej som skriver detta inlägg.
Det har varit en fullspäckad helg, och den har verkligen varit helt fantastisk!
Helgen inleddes med lite spontan kvalitetstid med min lillebror. Han kom hem till mig, vi åt lite thaimat och kollade film, supermysigt att få umgås lite med honom, allra helst när jag snart ska åka iväg och vara borta ett tag.
Lördagen var såå härlig. Vaknade till strålande sol, tog en dusch och begav mig till Emilie och Simon. Vi tog en härlig långpromenad med Agnes i vagnen, och för första gången i år kunde man gå ute utan jacka. Det var en sån fantastisk känsla, jag och Emilie gick i en tunn långärmad tröja och ändå var det varmt! Hur härligt är det inte 😍
Efter lite lunch satte vi oss sen på deras uteplats i solen och åt kladdkakemuffins och pratade i någon timme.
Sen fortsatte jag och Emilie med lite pyssel inför söndagens babyshower vi skulle hålla för Matilda som får sin lilla kille snart.
Avslutade lördagen på en restaurang i närheten tillsammans med en vän där vi åt en varsin fantastiskt god burgare 😍
Dagen har som sagt varit tillägnad Matilda och lillkillen som kommer snart. Vi överraskade henne på en mysig restaurang här i Norrtälje där vi bokat ett bord på deras brunch.
Hon som trodde hon bara skulle dit med sin mamma blev väldigt överraskad när vi hoppade fram där allihopa ☺ det blev en lyckad shower med god mat, en massa skratt och prat om gamla minnen och om framtiden.
Hade tillräckligt trevligt för att inte ta några som helst bilder 🙈 men en av tjejerna på showern hade med sig sin kamera och fotade så jag hoppas på några fina bilder från henne att posta här snart.
Nu skulle jag behöva ta tag i att börja sortera ut i alla lådor och skåp här hemma eftersom jag flyttar om 2(!!!) veckor😱
Det känns så himla jobbigt. Trots att jag faktiskt flyttar för att lämna Sverige för Cali så gör det lite ont i hjärtat att lämna min lägenhet efter alla år här. Detta har varit min trygga punkt de senaste åren. Men, man måste gå vidare, så det är precis vad jag gör!
Things are about to get even better!
Kram på er❤

Emilie och lilla Agnes ❤

Gillar

Kommentarer