Underbara lördag

Hej på er,

Jag säger bara ÄNTLIGEN LÖRDAG!

Denna vecka har varit rätt fullspäckad på många sätt. Jobb varje dag i kombination massa plugg och pappersarbete inför min USA-resa som hade deadline i onsdags! Så det är med gott samvete jag nu ligger på soffan och gottar mig med godis och annat gott!

Så ang. min USA-resa är jag i alla fall nu inskriven på skolan och börjar den 28 augusti, vilket för övrigt blev Santa Monica college istället för UCLA.
Fanns både positiva och negativa saker med beslutet, men då det är otroooligt dyrt på UCLA (bara ansökningskostnaden var på 2000$ vilket är ca 16500kr, i jämförelse med santa Monica colleges ansökningsavgift på 600kr) så kände jag ändå att priset fick styra. På santa Monica college kommer jag även få studera och ha kurser tillsammans med alla andra amerikanska och internationella studenter på skolan. På UCLA hade jag gått på ett annat campus och haft kvällskurser enbart, och den största anledningen till att jag vill plugga just i USA och inte här hemma är ju faktiskt att få uppleva hela det amerikanska studentlivet, så därför kändes smc som ett bättre alternativ.
Jag ska studera business och marketing, ska bli såå kul! Men mer om det framöver.

Imorgon är jag ledig för första gången på 2 veckor, så jag ser fram emot en lång sovmorgon och mysig dag i soffan framför en bra film, eller kanske läsa några sidor i min nya bok "10 år i frihet" av Natascha Kampusch. Natascha blev kidnappad när hon var 10 år gammal och levde i fångenskap under 8 år innan hon lyckades fly. Jag hittade denna boken på bokrean idag, och lustigt nog så lyssnade jag på Spöktimmen för bara några dagar sedan om detta fall, och hörde om hennes böcker och tänkte att jag skulle beställa hem dom, så jag blev så glad när jag såg att den låg där på Rea-bordet. Spöktimmen är för övrigt en grym podd, dom tar upp en massa spännande fall, både övernaturliga men även olösta mordfall, kidnappningar, mystiska försvinnanden med mer. Ett väldigt bra tips till er som letar efter en ny podd att grotta in sig i!

Nu ska jag försöka sova, jag orkar knappt hålla mina ögon öppna längre!

Godnatt på er alla fina!

Gillar